Tenavat kokkaa

Tenavat kokkaa kesällä Värtsilässä

Helmikuussa, kansainvälisena ravintolapäivänä perustettiin nk. pop-up ravintola yhdeksi päiväksi myös tänne Värtsilään. Silloin luvattiin että jos tapahtumapäivästä jäisi tuottoa, käytettäisiin se kokkikurssin järjestämiseksi 7-15v. lapsille. Tuottoa kertyikin juuri sen verran että kurssi voidaan toteuttaa.

Ajankohtana on Värtsiläpäivien viikonloppu. Varsinainen kurssipäivä on perjantai jolloin herkkuja opiskellaan ja valmistetaan. Lauantaina jatketaan joko opiskelun ja harjoitteiden parissa tai sitten ollaan joukolla Värtsiläpäivien myyntitorilla myymässä itsevalmistettuja herkkuja, kohdistaen tuotto jonkun yhteisen asian hyväksi.

Kokkikurssi on lapsille maksuton. Vakuutus- ym. turvallisuusasiat huomioidaan järjestelyissä. Kurssille sopii mukaan enintään 15 lasta.

Ilmoittautua voi puhelimitse, p. 040 3773612 tai tapahtuman Facebook sivulla https://www.facebook.com/events/1413817255550504/ missä voi myös seurata tapahtumavalmistelujen etenemistä.

tenavat_kokkaa

Share

2 comments for “Tenavat kokkaa

  1. Kokkikurssin paikaksi on varattu Värtsilän kirkon seurakuntakoti keittiöineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *