Värtsiläisiä Viipurissa

Värtsiläisten seuran jäseniä matkasi kesä -heinäkuun vaihteessa  Saimaan kanavaa Viipuriin ja takaisin. Ilmari ja Liisa ovat kertoneet matkasta viikon 27 puheenaiheen kommenttiosassa.  Tässä jokunen kuva matkalta Ensio Immosen kuvaamana.

Saimaalta Viipurinlahdelle kuljetaan useiden sulkujen läpi. Tässä Soskuan sulku.

Saimaalta Viipurinlahdelle kuljetaan useiden sulkujen läpi. Tässä Soskuan sulku.

Linnastaan Viipuri tunnetaan.

Linnastaan Viipuri tunnetaan.

Pyöreäsä tornissakin käytiin.

Pyöreäsä tornikin jököttää yhä paikoillaan.

Pyöreän tornin ravintolassa.

Hotelli Victorian ravintolassa.

Hotelli Victorian baarissa.

Kahvihetki  Salakkalahden rantamaisemassa.

Tulomatkalla sää oli suotuisa.

Laivamatkan nautintoja. Tulomatkalla sääkin oli suotuisa.

Share

2 comments for “Värtsiläisiä Viipurissa

  1. Ainoastaan ”kahdenpassin Pulkkinen” huomasi miten hunajainen mies minä olen.Turkestanin tyttö heittäytyi följyyn ja olisi tuullut kai Härmäänkin ellei Victorian henkilökunta tullut väliin. Enska, tee demoversio Tatun Viipurin reissusta.

  2. Ei ollut kyllä valittamista kahvilaisännän palveluhalukkuudessa Salakkalahden kahvilassa. Hyvä, että päästiin ovesta sisään, kun isäntä oli jo asialla kantamassa pitkään pöytään jatketta ja lisää tuoleja ja palvelu pelasi muutenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *