Vaihtuvat kuvat

81

Suurimman taiteilijan työ on nähtävissä joka hetki. Kukat, puut, lapset, auringon kimmellys vedessä, kanervanummi, jääkukat ikkunaruudussamme, valkea lokki meren vihreyden yllä: kuvat vaihtuvat, mestarinkäsi on sama. Jotkut sanovat, että nämä ilmiöt ovat maailman ajatuksen heijastumia. Toiset sanovat, että niissä ilmenee Jumala. Määritelmät riippuvat siitä, miten syvästi tajuamme olemassaolomme salaperäisyyden.

Arvi Kivimaa

Share

6 comments for “Vaihtuvat kuvat

 1. …”katson suvipilviin ja katson meren peiliin.
  kauneutta antaa ne mulle heijastain”….

 2. Kyllä elämässä on paljon kauniita asioita niinkuin kuukuvat ja luontokuvat. Jos vielä osaisimme kauniisti ajatella. Itse en ainakaan muista. Eilisessä Kari Luukkosen ”konsertissa” kuulimme monenlaista musiikkia – hyvääkin viulu ja pianomusiikkia kahden taiteilijan yhdessä esittäminä – todella mukavaa – minun mieleistä.
  Mikä oli myös hauskaa, että romaanipojat olivat taas paikalla. (eivät ohjelman esittäjinä vaan yleisönä .Ainakin yksi heistä laulaa hyvin – kiitos konsertista ja kirjoista Karille je muille
  myöskin kirkkoherralle, kun jaksoit olla paikalla, vaikka varmaan menoja riittää. Terv. Pusan Mirja

 3. Tuota ”Vaihtuvien kuvienn aihetta olen miettinyt paljonkin. OLen yrittänyt oikein hokea itselleni, että ”paina nyt tämä näkymä mieleesi äläkä unohda”. Kuitenkin se unohtuu.

 4. Maiseman kuvat kulkevat vaihtuen hetki hetkeltä ja päivä
  päivältä aina uusiksi. Ei ole kahta samanlaista päivää.

 5. Parasta nyt jo taakse jääneestä päivästä on ollut entisen seurakuntanuoren vierailu Ullukassa, savusauna, monet muistelut ja nyt hiljaisuuteen vaipunut Kaustajärven maisema.

  Elämän kohokohtia!!!

  Ierikka

 6. Kukapa muu se osaisi luoda näin kaunista, kuin hän, joka antaa jokaisen uuden päivän ja sen ihmeet.
  Ei yksikään taiteilija voi maalata niitä värisävyjä joita luonnossa on, ei niin aitooja.
  Ne lähtevät vain yhdestä kädestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *