Pääskysestä ei päivääkään…

En minä vaan eräs joensuulainen, Matti Koivula, yhytti Hopeakallion tornista tänään torstaina  HAARAPÄÄSKYN!  Ja Uusi-Värtsilästä toisen. – Siis se on sitten kesä, ainakin lintujen. Mutta miltäs se näyttää kun ikkunasta katsoo?

– hannu

 

4 comments for “Pääskysestä ei päivääkään…

  1. Eiköhän vielä nälkä yllätä moiset uskalikot.

  2. Ne on tiedustelijat asialla. Pääskyselle on pikkujuttu pyörähtää tarkistamassa sapuska tilanne muutaman sadan kilometrin päähän.

  3. Närhiä ja harakoita pyörii – oikeastaan harakka on aika kaunis lintu ja närhikin kelpaa väreillään.
    MirjaSisko

  4. Lauantaina vietin vaimoni kanssa luontoretkellä Konnunsuon lintutornissa. Meillä oli kiikarit mukana. Näimme muuttolintuja monen lajin edustajia. Tornissa oli yli kymmenen kaukoputkea jalustoilla tukevasti pystyssä, tähystäjien katsoessa ympäröivää luontoa. Me siiryimme aikamme kiikaroituamme torninjuureen autolle eväitä nauttimaan.
    Aktiivii pongareiden kanssa jutelimme heidän havannoistaan. Parhaat olivat havainneet samanaamunaikana yli sata eri lintulajia. Vihkonsa he näyttivät mihin olivat kirjanneet havaintonsa ja jatkoivat seuraavaan kohteeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *