Rajalla rysähtää

Kaikella kansalla on mahdollisuus syödä paistettuja muikkuja ensi lauantaina Niiralan liikekeskuksessa. Sen parempaa sapuskaa ei olekaan (mikäli ovat Pyhäjärven tahi Puruveden, mutta muukin käy). Illalla voi toteuttaa itseään laulamalla karaokea Sinilinnussa.

Perinteinen Rajan Ryssäys -toritapahtuma on kello 10-14. Paikallislehti Uutisalasimessa luvataan, että myytävänä on muikkujen lisäksi mm. leivonnaisia, pesuaineita, ihonhoitotuotteita jne. Tapahtumajärjestäjä Itähuolinnan sisätiloissa on lisää myyjiä ja tavaravalikoimaa. Värtsilän pitäjäyhdistyksen nettisivulla on jo pitemmän aikaa kerrottu, että Rajan Ryssäyksessä on kesäteatteria, eksotiikkaa ja er… eikun elämyksiä.

Sinilinnun Ryssäyskaraoke pidetään kello 20-02 (DJ-Team). Piletti on neljä euroa. Päiväsaikaan voi siis jo harjoitella lauleskelemalla ”vippaa mulle viitonen”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *