Partiokuulumisia

Kevättä ja lumien sulamista odotellessa olemme tutustuneet retkeilyn saloihin turvallisesti oman Kolon ympärillä. Toiminta aloitettiin varmuuden vuoksi ensiavusta; ollaan myöskin perehdytty mm. jokamiehenoikeuksiin sekä retkivarusteisiin ja rinkan pakkaamiseen.

Viimeksi oli vuorossa trangian käytön opettelu. Testasimme samalla valmiiden retkieväiden maittavuutta. Arvioitavana oli kolme erilaista valmisruokapussia, joista paikalla olleet pojat kelpuuttivat vain yhden jatkoon. Tämän kokeilun jälkeen partiolaiset ovat varmaan halukkaita itse valmistamaan vähän työläämpiäkin sapuskoita.

Jokohan tää kiehuisi?
Ruokaa odotellessa; kukkula on valloitettu!
Maistiaiset: Veikko. Veeti, Otto ja Eemeli
Täähän on hyvää!
Puhdasta tulee. Partion ohjaaja Otto Turunen huoltaa retkikeittimen seuraavaa koitosta varten.

Seuraavalla kerralla ensi viikon keskiviikkona meillä on ohjelmassa turvallista puukon käytön opettelua sekä nuotion teon harjoitukset Sääperin venerannan grillikodalla. Sikäli kun nämä hommat ovat onnistuneet, niin voimme paistaa makkarat. Piakkoin olemmekin sitten valmiita kokeilemaan taitojamme myös luonnon helmassa.

Partioterveisin Paula Raerinne

1 comment for “Partiokuulumisia

  1. Hatunnosto sekä ohjaajille että osallisille! Partio on huikea harrastus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *