6 comments for “Sana on vapaa – 15/23

 1. Viikonloppuisin ja pyhien aikaan lähetetyt tekstit ja kuvat eivät yleensä tavoita Värtsin toimitusta vasta kuin pyhien jälkeisenä seuraavana arkiaamuna. Eli jos teillä on eri juhlapäiviin liittyviä toivotuksia/tervehdyksiä Värtsin lukijoille, laittakaa ne hyvissä ajoin tänne toimitukseen. Iloista ja aurinkoista viikkoa kaikille!

 2. Hei! Huomiseksi alunperin ilmoitettu SPR,n ystävä tapaaminen siirretään parempaan ajankohtaan josta ilmoitetaan myöhemmin kun on paikka selvillä!

 3. Huomenna torstaina 13.4 Kylätalolla vierailee parturi. Muutamia aikoja olisi vielä vapaana puolen päivän aikoihin. Puh. 040 3765013

 4. Viikon huomattavin tapaus oli kun Katri Helena julkaisi avioliittojaan käsittelevän kirjansa. Sehän jätti samaksi päiväksi sattuneen valtiopäivien avauksen julksuudessa toiseksi. Tiettävästi kirjassa mainitaan Värtsilä sana .muodossa Uusi-Värtsilä. Raitti sanasta en tiedä kun en ole lukenut enkä kuunnellut teosta.

 5. Uusi-Värtsilä mainittu, ei kun torille😅
  On tosin ollut murheellista lueskella näitä kommentteja kun Värtsilän pitäjää on kunnan toimesta kyykytetty. Onkohan nyt niin että kunnan Sote menoista mahdollisesti ylijääneet roposet ovat sitten menneet sivistyskeskus Kahjon ylläpitoon?
  Ja kyllä. Kirjoitin tuon nimen tahalteen väärin.

 6. Ei todellakaan liene vaikea ennakoida, että karsintaa aletaan tehdä muissakin kustannuspaikoissa kuin kyläyhdistysten tuissa. Investointitaakka alkaa tulla todeksi aina viiveellä, ja nyt taitaa olla sen aika myös Tohmajärvellä.

  Kun kuntamme sijoitetaan valtion budjettitapahtumiin ja terveydenhuollon organisaatiomuutoksiin seuraavan neljän vuoden jaksolla, saattaa tulla monia todellisia yllätyksiä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *