Sääperin joukkuepilkin tulokset

Sääperin perinteinen joukkuepilkki kisattiin tänään loistavissa olosuhteissa, +8C lämmössä ja auringonpaisteessa. Joukkueita mukaan kisaan oli ilmoittautunut 22 kpl ja kaukaisimmat pilkkijät aina Ilomantsista saakka. Kalaa tuli kohtuullisesti – ainakin kärkijoukkueille. Mutta ilman saalistakin jääneet nauttivat osanotosta ja pilkkipäivän upeasta tunnelmasta. Kilpailun järjestäjinä toimivat Värtsilän Pitäjäyhdistys, Värtsilän Nuorisoseura ja Uusikylän-Patsolan osakaskunta.

JOUKKUEPILKKI – TULOKSET

  1. ASU (Anneli Muikku, Seppo Muikku, Ulla Vartiainen) 4970 g
  2. ASKO MYLLER (Asko Myller, Juhani Ronkainen, Paavo Hukka) 4670 g
  3. VÄREPILKKI 3590 g
  4. SULO 3420 g
  5. HOILOLAN ERÄ 3006 g
  6. RAIKULIT 2740 g

3 comments for “Sääperin joukkuepilkin tulokset

  1. On kaikkien tiedossa, että muikku vetää ahvenia puoleensa. Onko reilua muita kilpailijoita kohtaan?

  2. Ainakin kovia nimiä joukkueilla – Millainenkohan porukka tuo ”Raikulit” on?!

  3. Raikulit joukkueen muodostivat Ari Koistinen sekä Esko ja Heikki Raerinne. Värepilkin joukkueessa pilkkivät Erkki Hietanen, Raimo Hirvonen ja Päivi Purmonen. Joukkueen Sulo muodostivat Marita ja Jukka Vilen Niiralasta ja Hoilolan erän joukkueessa kilpailivat Arvo ja Pirkko Turunen sekä Kari Heiskanen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *