2 comments for “Sana on vapaa – 04/23

  1. Harkkolammelle on noussut kaikessa hiljaisuudessa yleisökäyttöön tarkoitettu sauna avantouimareille. Pienen ”kaivelun” jälkeen lehtemme toimitus sai omistajaan kontaktin ja ehkä jo tällä viikolla saadaan lukea asiasta enemmän täältä Värtsi -lehdestä.

  2. Olipa tämän aamun televisiossa kontrastieroa. Uutisista tuli moneen kertaan ruotsalaisen nuorison väkivaltaista käyttäytymistä. Tuntui aivan epätodelliselta. Sitten katsoin suomalaisen lasten ja nuorten seikkailuelokuvan Pertsa ja Kilu. Se on uudelleen tehty vanhaa saman nimistä mukaellen. Olen varmaan lukenut aikanaan kaikki tuon aikaiset nuorten kirjat ja tykkään ihan viimesenpäälle noista Pertsan ja Kilun tempauksista. Silti ei voi olla ajattelematta millaista olisi noitten Pertsan ja Kilun kaltaisten nuorten leikit tänä päivänä. Huh huh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *