2 comments for “Yli 500 kisaajaa ilmoittautui hiihtokilpailuihin Värtsilässä

  1. Värtsilässä olleen Wärtsilän tehtaan osasto erittelyt selviää oheisista hiihtokilpailutuloksista. Osastot: Uusi tehdas yläkerros, Uusi tehdas alakerros, Sähkö osasto, Metsä osasto, Rakennus osasto, Marttiini uuni, Sähkö osasto, Valssi laitos, Konepaja, Radiaattori osasto, Metsä osasto, Romutarha ja Konttori osasto johtajineen. Voi olla että joku puuttuu. Wärtsilä yhtiön tietoja kun yrittää etsiä Värtsilän osalta Värtsi lehti on melkein paras tietolähde. Luulenpa että tietoa on jossakin Wärtsilän arkistojen uumenissa. Puuttuu vain innostunut henkilö ja Wärtsilä yhtymän rahoitus että saataisiin maanläheinen historian kuvaus eri vuosikymmeninä Värtsilän tehtaasta. Ei mitään yleisluonteisia katsauksia. Mahdollisesti tehtaalla töissä olleet ovat jo noin sata vuotiaita ja ylikin.

  2. Tässä taas yksi dokumentti perusteluksi sille, että tynkä-Värtsilä on pitäjän arvoinen osa Tohmajärveä. Edesmennyt ystäväni Juri Panov olisi ollut samaa mieltä – ja Putinin lupaa ei taritse kysyä.

    Muuten Soile, miten aloitteesi etenee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *