Kevään uudet ylioppilaat

Hei!

Ajatuksella kevään uudet ylioppilaat…..Ehtisikö joku tekemään jutun meidän Tervavaaran Jormanaisen kaksosten ylioppilaaksi valmistumisesta? Aada ja Miska painavat valkolakin päähän lauantaina….monenlaista koulupäivää ja -matkaa on varmasti ollut ennenkuin on tähän päästy Tervavaaran perukoilta. Myös nuorten tulevaisuuden suunnitelmat kiinnostaisivat….Värtsilän koulun mukavien kaksosten kuulumiset kiinnostavat….

Onnea Aada ja Miska sekä muut valkolakin saajat!

2 comments for “Kevään uudet ylioppilaat

  1. Ei tainnut kukaan keretä Jormanaiseen jutun tekoon mutta siitä huolimatta runsain mitoin Onnea ja Siunausta Aadalle ja Miskalle sekä tietysti koko perheelle ja myöskin isovanhemmille! 🌹 ✝️

    Tuttuja, hyvinkin tuttuja ihmisiä ovat meille nuo kaikki mainitsemani henkilöt. Silloin kun meillä molemmissa taloissa oli vielä karjaa, niin mm. kuuluimme vuosikausien ajan samaan lomitusrenkaaseen. Monet porinat tuli siten pidettyä ja monet kahvit hörpättyä tässäkin Tervavaaran pirtissä. Mukavia muistoja kaikki, näiden nuorten on nyt todella hyvä lähteä maailmaan turvallisista lähtökohdista omia siipiä kokeilemaan.

    Hyvää jatkoa ja hyvää kesää! ☀️

  2. Niin ikään välitän Lämpimät Onnittelut eräältä Tervavaaran opettajalta – Koulut ovat nykyään todellakin hiukkasen kauempana kuin entisaikaan. Mutta hyvä että sivistys on vielä lähellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *