9 comments for “Sana on vapaa 22/22

 1. Suomalaista juhlaa myös Jalosten taholta: kultaa ja pronssia!! Ja seuraavat MM-kisat taas TAMPEREELLA. Onko Mörkö mukana silloinkin? Ja Litlin makupalat?

 2. Kukkakauppias Värtsilän koululla 31.5.2022 klo 16-18.

 3. Värtsilän Pitäjäyhdistyksellä on myynnissä kesäkukan ja hyötykasvien taimia Värtsilän Koululla. Värtsiläntie 119. Puoti on auki ma-pe klo 8.00-14.00. Tarjolla mm samettiruusua, koristekrasseja, pikkubegonioita, avomaankurkkua ja kesäkurpitsaa. Lisäksi muutamia sisäkukkien taimia. Siementaimet 2 € purkki. Tervetuloa!

 4. No, tuo jääkiekon voitto oli ruotsalaisten tuomareiden Nato-yhteistyötä suonen hyväksi. Nyt meillä ei ole urheilussa rakasta vihollista Ruotsia. Me ollaan Nato-ruotsin kanssa kuin paita ja peppu.

 5. Oltiin vaimon ja pojanpojan kanssa karjumassa Suomen kultakantaan. Oli mahtava meininki, ensivuonna uusiksi,

 6. Ehkä olisi ollut hieman erilainen fiilis jos loppuottelussa olisi ollut Suomen kanssa Venäjä. Tai mistä sitä tietää..

 7. Ois varmaankin fiilis ollut eri luokkaa. Vi ska gå hand i hand genom hela livet här o.s.v…. Med svenskarna, ingen finnkamp.

 8. Helluntai on Pyhän Hengen vuodattamiselle omistettu kristillinen juhlapäivä. Helluntaita vietetään seitsemän viikon kuluttua pääsiäisestä ja kymmenen päivää helatorstain jälkeen.
  Tänä vuonna Helluntai on 5.6.2022

 9. Perjantaina 3.6 klo 13 jälkeen näin karhunpennun Kaustajärvellä Kenraalinkyläntien risteyksen seutuvilla, Ajelin autolla Kenraalinkylän suunnasta kohti risteystä. Mäen päällä oli mustaa jätöstä tiellä. Oliko näiden nallejen, kuka tietää? Alamäessä metsän reunassa oli karhunpentu tulossa tietä kohden, mutta minä säikytin sen takaisin metsään. Samalla huomasin, että pusikon läpi näkyi tumma hahmo, joka hävisi metsään pennun perässä. Olisiko ollut mamma-karhu vai sisaruksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *