10 comments for “Sana on vapaa 23/22

 1. Jokos ne pidetään ”sanan vapauttajaiset” vai jatketaanko entiseen, punaniskojen dominoimaan tyyliin.

 2. Ka, voishan tuo vappautuu, niin ei tarviis tyhjee kopasta niin ussein. Simpauttajan Kuunon sanoin: Joko ruppee kiel laulammaan?
  Tuskin tiällä sitä dominointii on juurikaan, vaikka semmosta mielikuvoo yritetään luuvvakkin. Immeiset tuloo varovaiseks semmoisesta provosoinnista ja hiljoo olla möllöttäät ja kirovvaat mielessään ku ei tapahu mittään.
  Nyt suap auvvasta kielenkantimet ja täräyttee täyslaijallisen tulemaan.
  Häntä pystyyn ja hyvvee loppuviikkoa:-)

 3. Poikamies se jaksaa yllyttää myötämäkeen. Kiitos siitä.

  Yritän minäkin kannustaa positiivisen puolesta.
  Tiedän nimittäin omasta kokemuksesta, että kun jaksaapi olla kuusi vuotta tupakoimatta ja juopottelematta niin pääseepi kouluun.

 4. Pitkä aikahan se on kuus vuotta, mutta kun siitä yli piäsöö, niin ei oo kun leiletellä:-)

 5. Tosihiljaista on ollut vapaassa sanassa, jota mekii jo kerkisin ihmetellä. Sitten se välähti, kun koko kevät talven immeiset piti sanaset arkkunsa ihan levällään auki. Niin taivvaan tuullin ne sanat ovat haihtunneet ja nytt kesän korvalla jouvuttaan uuven sadon kypsymistä vuottammaan.

 6. Minua pelottelivat jo lapsena, että jos syö paljon raakaa pullataikinaa niin tulee iso maha.

  Kun sitten näin Niiralan junassa raskaana olevan naisen tiesin kysyä häneltä: ”Miepä tiiän mitä oot saanu! Oliko hyvvää?”

 7. Vakavaksi on vetänyt nämä kovat ajat, mutta kiitos Poikamiehelle ja Hempalle päivän piristyksestä!
  Sottailin tuossa jo puolitosissani, että jos bensa maksaa tulevana syksynä sen kolme euroa litra niin pitäisikö tässä alkaa tosissaan kuntoilemaan ja pyöräillä töihin sen 20 km (mikä nyt on matkana suuntaansa)? Tosin bussillakin pääsisin noin tunnissa suuntaansa yhdellä vaihdolla. Bussimatkat ja ylipäätänsä julkiset eivät kyllä ole houkutelleet allekirjoittanutta ainakaan vielä näin sangen tautisina aikoina.
  Vetyautoja sekä vihreän siirtymän voimistumista odotellessa…

 8. Hyvä hyvä. Nyt jo näyttää lupsakalta menolta sanoi entinen isäntä kun naiset olivat tukkanuottasillaan tupperware kutsuissa siitä että kuka saa ilmaisen lahjakulhon.

 9. Nykyiset pensahinnat ovat minutkin päivittäneet uuteen aikaan. En enää kerro autoni kulutustakaan litraa kautta s-kilometrit. Vaan euroa / kk.

 10. Bensan hinta on kohillaan, nyt pitää tuas ottoo käyttöön se vanha konsti, jotta kun kymppillä ostaa niin ei se lopputulos muutu mikskään. Jannehan vois kokkeilla ensalakuun sähköavusteista pyöree, niin siirtymä ei ois niin hikinen kokemus. Kyllä sillähi pitää mankeloija ennenkuin matka joutuu mihinkään. Vuan sottaillaan ja miiristellään:-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *