14 comments for “Sana on vapaa. 15/22

 1. Päivän uutinen Venäjälle on se kun, Juri Gagarin oli ensimmäinen ihminen joka kävi avaruudessa, tänään on vuosipäivä

 2. Edellisessä kommentissa nimeltä mainittu kaveri, jolla tapaturmaisesti nuorena kuollessaan oli jo peräti neuvostoarmeijan everstin nappulat on todellakin näistä avaruusulottuvuuksistaan erittäin kuuluisa legenda.

  Kun hän kiersi Vostok-aluksellaan maapallon vain n. 300 km:n korkeudessa, niin hänen kerrotaan heti maahan palattuaan todenneen että ”Jumalaa ei ole olemassa koska en nähnyt Häntä missään”.

  Voi mieletöntä miestä…!

  Tähän liittyen olen jostakin lukenut myös version, että J.G. olisi todellisuudessa ollutkin jopa aivan vakaumuksellinen ortodoksi mutta ns. ”pään putoamisen pelossa” hän sitten kuitenkin raportoi lentoaan niin kuin raportoi.

  Mikä lieneekin totuus…?🤔

 3. Puuteellisilla tiijoilla sitä tehään meleko hölömöjä päätöksiä.Puutinkin hyökkäsi Ukrainaan kun kuuli että siellä on natseja.

 4. Johan ne huomasi ennen edellistä keikkaa ne mittaamattomat maakaasu ja öljyvarannot, jotka sattumalta ovat siellä alla. Nää natsit on vain rekvisiittaa

 5. Kuka on vastaanottaja, kun kalustossa ovat tunnukset V ja Z?

  Voisiko lähettäjän tunnukset olla V ja P?

 6. Pääsiäistä ei ole vielä sensuroitu. Tänään oli kiivas torstai, sitten on pitkäveteinen perjantai ja lyhyt lauantai jonka jälkeen saadaan nauttia kaksivuorokautta kestävästä sunnuntaista.
  Näillä erään duunarin mietteillä: Hyvää pääsiäistä vaan kaikille.

 7. Kllä se karskinkin miehen suu höpöttää äitiä ja Jumalaa kun tulee tositosi paikka. Siitä vain kännyt ristiin ja veisaamaan Hemppa. Mitä sitä irvailemaan.

 8. Kyllä minä jos kukaan kaikkien vastoinkäymistenkin takia osaan käteni ristiä ihan päivittäin. Pitäisikö siitäkin pitää värtsissä kilpailu, että kuka eniten. Jouko se lipsautti asian uskonnollisiin aiheisiin, joka ei kuulu Värtsiin.

 9. Kun meikäläiset ol nuorii nii Piäsijäisenä tämmösellä ilimalla ois kaikki kynnelle kykenevät Värtsilän nuoret kiivenneet Piilovuaralle pälävissä istumaan ja lystiä pitämään. Isommat hyö jo vähän kahtelivat toisijaan sillä silimällä. Piäsijäinen ol se ensimmäine kesän alotus ja Vappu ol toinen

 10. Onkos Erkki Lintunen vielä viestittelykunnossa. Siinä sitä olis uskonnollista sisältöä värtsiin.

 11. Olen siinä KUNNOSSA, että laulan joka päivä ulkomuistista virren 960 – venäjäksi ja suomeksi. Tavoitteena on virsi 417 – someksi. Tervetuloa mukaan!!!

 12. Mitä olivat aamun (18.5.2022) pamaukset?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *