6 comments for “Sääperinjärven joukkue pilkkikilpailut perutaan heikon jäätilanteen vuoksi!

 1. Päätös voipi olla hyväksyttävä, mutta ei kylläkään sen perustelu eli syy.
  Katsokaa kuvat, lukekaa kommenttini ja vastatkaa rohkeasti tuon oheisessa kalenterissa näkyvän saman jutun kohdalla!

 2. Ettei vaan olisi niitä ns kyber-hyökkäyksiä mitä tässä on tapahtunut lähipäivinä. en oikein uskoisi että jäät heikkenee muutamassa päivässä noin huonoon kuntoon, täällä Viljakkalassakin oli eilen vielä pilkkimiehiä autolla meneet jäälle, jään paksuus on tälläkin hetkellä n50 sm. Tampereella Näsijärvellä on tämän päivän uutisen mukaan 60sm jäätä raitiotien pengertä rakentavien työmiesten kertomuksen mukaan. ainut haitta siinä saattaa olla ns kohvajään osuus josta Alpoaatos tässä joku viikko sitten kertoi.Itse menen vielä pääsiäisenä pikkupoikien kanssa kokeilemaan pojanpojan kanssa hänen uutta pilkkiä jonka hän sai syntymäpäivälahjaksi äskettäin. sillä ei ole mitään väliä tuleeko kalaa, mutta pääasia on että saa nuorison innostumaan kalastuksesta tällaisten vanhojen ukkojen kanssa. Hyvää ja turvallista Pääsiäistä itse kullekkin sinne Värtsilään.

 3. Kyllä minäkin melkein mieleni pahoitin kun ei päästy pilkkikisoihin. Lupasin jo itelleni patakukon tuoreista ahvenista. Ja ihmisten tapaaminen olisi ollut poikaa. No, järjestäjällä on järjestäjän vastuu eikä nyt kukaan tipu uvenavantoon ainakaan pilkkikisan takia.

 4. Eikö kannattaisi ajatella tähän Sääperin pilkkikisojen yhteyteen, suunnitelma B.

  Siis sellainen varatapahtuma, mikäli pilkkikisat joudutaan peruuttamaan.
  Eli olisi kuitenkin joku yhteinen (vara) tapahtuma vaikkapa siellä Sääperin kodalla.
  Varsinkin pilkkikansa ja jotkut perheet ovat kuitenkin sen päivän allakkaansa varanneet ja lomalaisia saattaa ollaa muutenkin paikkakunnalla.
  Kannatan edelleenkin vapaamuotoisia yhteisiä tapaamisia.

 5. Jokainen voi järjestää pilkkikisat tai kotakahvit omalla perhekunnalla rai kaveriporukalla. Juuri uutisissa varoiteltiin, että paksukin jää voi olla petollinen. Joku jos hukkuu niin siinä on Värtsiin kirjoittelijoita miksi niin pääsi tapahtumaan. Lohi uuniin, jos ei ahvenia ole.Toisaalta on hyvä, että riittää tälläisestä juttua niin ei tarvi vanhoja juttuja kaivella.
  Minä en mieltäni moisesta pahoita. Lähden nuotiolle kahvin keittoon ja huomenna sama juttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *