2 comments for “Talvilintuja

  1. Joo kyllä tuo on pähkinähakki.
    Meillä rantaruokintapaikalla ehkä on käynyt.Parikertaa on lähenyt lentoon liianaikaisin jotta en ole varmuutta saanut.Närhet ja rastaat ovat sotkeneet havainnot.Kun menen rannalle porukat häipyy räpytellen metsän suojaan,otappa niistä lajimäärityksiä kymmenien parvesta.Närhet kyllä tulevat aika röyhkeesti takasin, Mutta osaavat nekin piileskellä puskissa.

  2. Näin jostain ruokintasysteemin kuvan. Harvasta puutarha- tai koiraverkosta oli tehty kehikko maahan. Sisälle oli laitettu ruokintalaitteita ja ”katiskan” päälle katto suojaamaan sateilta. Pikkulinnut pääsivät sisään, mutta närhen kokoiset eivät. Minä laitan evästä useampaan paikkaan että ei niin tarvitsisi odotella nokkimis vuoroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *