Tule mukaan vaikuttamaan Uudenkylänlammen kunnostamiseen

Uudenkylänlammen ennallistamista suunnitellaan EU-rahoituksen turvin. Aiheeseen liittyvä alueen maanomistajien kuuleminen ja samalla kaikille avoin yleisötilaisuus pidetään lauantaina 16.10.2021 alkaen klo 15.00 Värtsilän kylätalolla.

Kunnostushankkeen virallisesta suunnittelusta vastaa Timo Pohjamo Ecoriver Oy:stä ja tilaisuudessa on paikalla asiantuntijana Janne Raassina Vesistö- ja Luontokunnostuksesta.

Kahvia + pientä purtavaa on saatavilla omakustanteisesti. Tervetuloa keskustelemaan hankkeesta, jonka toteuttamisella on jo ensistäänkin todellinen kiire ja johon toisaalta on nimenomaan nyt mahdollista saada tarvittavasti varoja!

Lisätietoja asiasta antaa Mika Piiroinen , puh. 040 013 06 66.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *