Värtsilän Kisan Frisbee golf

Värtsilässä pääsee heittämään uusitulle frisbeegolfradalle.


Patsolan radan päivitetyt ohjeet. Kuva Soile Luukkainen

Värtsilän Kisan Frisbeegolfradan uudistus toteutettiin kesän aikana Tohmajärven kunnan toimesta. Uudet väyläohjeet ovat avauspaikoilla ja uusi rataohje aloituspaikalla. Rataa on uusittu väylien siirroilla ja muutetuilla väylillä. Jos harrastus ei ole ennestään tuttu voi kiekkoja lainata Kisalta.

Värtsilän Kisan rakentama frisbeegolfrata sijaitsee Patsolan kentän tuntumassa, paikalle pääsee osoitteella Patsolantie 12, Tohmajärvi. Rata on rakennettu alunperin Jetinan tuella.

Käykää tutustumassa ja heittämässä uudistetulla radalla, haastakaa itsenne uuden radan tavoitteilla. Kuva Soile Luukkainen

Värtsilän Patsolan kentällä sijaitseva 9-väyläinen kaksiosainen metsärata kiertää ensiksi väylien 1-4 muodossa urheilukentän ja väylät 5 – 9 sijaitsevat alikulkutunnelin jälkeen pururadan ja vanhan hiekkamontun maastossa. Kesäkisan liikkakerholaiset ovat käyneet kesän aikana ahkerasti Koljosen Samin ohjauksessa heittämässä kiekkoa. Toivottavasti radalla päästään myös kisaamaan vielä tänä kesänä.

KesäKisan liikkakerhon frisbeegolf ilta. Kuva Marko Turunen

Poikien mielestä kiekon heitto on kivaa ja uusia heittoja onkin kesäna aikana liikkakerhossa opittu. Eemeli Turunen 10 -vuotta kertoo, että rolleri on hyväksytty myös mm -kisoissa. Sillä heitolla olen pärjännyt hyvin, hän tuumaa.

KesäKisan Frisbeegolf treenit Sami Koljosen vetämänä. Kuva Marko Turunen

Värtsilän Kisa on vuonna 1946 perustettu urheiluseura, jonka toimintaan kuuluvat nykyisin kuntosali ja frisbeegolfrata sekä erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Jäseniä noin 110. Puheenjohtajana toimii Marko Turunen.

Kirjoitti Soile Luukkainen.

Lisätietoja pj Marko Turunen puh. 0505366976

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *