Värtsilän entinen koulu

Värtsilän Pitäjäyhdistys ry etsii käyttäjiä Värtsilän entiselle koululle. Tulevana lauantaina 7.8.2021 on hyvä tilaisuus tutustua tiloihin Pihakirppis tapahtuman merkeissä, tule myymään ja tekemään löytöjä!

Kuvia koulun tiloista. Kuvaaja Hilla Vikki

Koulun käytävä
Luokkahuone
Liikuntasali
Keittiö
Keittiö
Puutyöluokka

9 comments for “Värtsilän entinen koulu

 1. Koulu näyttää nyt erilaiselta kuin opinahjona ollessaan. Lähdetään huomenna lauantaina sankoin joukoin katsomaan koulun uutta ilmettä Pihakirppikseen. Ostoksille tai tunnelmoimaan entisen Värtsilän koulun tiloihin. Myynnissä on koululla opetuskäytössä ollutta tavaraa mm. opetustaluluja, puutöissä käytettyjä työkaluja, pulpetteja, kirjoja ym.
  Ja tietenkin myös pientä ”purtavaa”. Tervemenoa!

 2. Hillalle sydämelliset kiitokset hyvistä kuvista, jotka herättivät hienoja, haikeitakin muistoja. Värtsilän koulu oli mieluisa työpaikka.

 3. Voi että on hieno koulu..Olisinpa saanut käydä koulua noin upeassa koulussa. Miten voi sanoa, ettei tuollainen opin ahjo kelpaa kunnalle
  .. mie vain kauhiast ihmettelen

 4. Ei ole edes kirjastoa entisessä Värtsilässä, sekin piti hävittää pois.

 5. No, sepä hyvä.
  Miepä tarkoitin Värtsilän koulun kirjastoa Suomen puolella. Siellä oli ennen kirjasto, jossa oli myös tietokoneita ja lehtiä. Tuttu talo. Kävin ennen koulua siinä rakennuksessa.

 6. Sauli, ihan mielenkiinnosta kyselen, toimiiko lainaus myös yli rajan? Ja kerrotko muutenkin, onko kirjaston toiminta saman tyyppistä tai erilaista kuin meillä Suomessa?

 7. En usko, että lainaus toimii rajan yli. Toiminta on kyllä hyvin samanlaista kuin suomessakin, siellä järjestetään kirjastossa runonlausuntaa ja lukupiirejä ja saattaa joskus joku kirjailijakin vierailla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *