Liikenneonnettomuus Värtsilässä

Värtsilän entisen kirjaston kohdalla auto ajoi puuta päin. Mitään suurempia henkilövahinkoja ei sattunut, kuljettaja sai pieniä pintaruhjeita, eikä muita ollut kyydissä. Silminnäkijän mukaan auto ajoi normaalia vauhtia. Saatuani kuljettajan ulos hän sanoi ohjauksen jotenkin jumiutuneen, vaimoni soitti heti hätäkeskukseen. Hetken päästä huomasin auton syttyneen tuleen. Heti alkuvaiheessa palo olisi ehkä ollut sammutettavissa jos jollain olisi ollut sammutin. Lähdin pysäyttämään liikennettä jolloin palokunta jo saapuikin paikalle. Auto oli siinä vaiheessa jo täyden palamisen vaiheessa. Auton kuljettaja vietiin ambulansilla tarkastettavaksi terveyskeskukseen.

Share

2 comments for “Liikenneonnettomuus Värtsilässä

  1. Kuskin kertoman ja viimeisen kuvan perusteella voisi olla olettamuksena renkaan räjähdys.
    Kokemusta on samanlaista sattumuksista. Sellainen, kun tapahtuu se tapahtuu alta aika yksiköiden.
    Itselleni kerran kävi niin, että alapallo Ranskalais autosta irtosi ajossa onneksi oli kummatkin kädet ratissa kiinni. Yhdellä kädellä rattia pidellen ei olisi mahtanut mitään ja kaksin käsinkin sai kaikella voimalla kammeta autoa pysymään tiellä.
    Toinen kerta, kun rengas tyhjeni alle sadan metri matkalla ja kaistoilta toisten edestä piti ajaa vielä muutamia satoja metrejä siinäkin lack & dekkeriä ei tarvittu pärjäsin kaksin käsin.
    Em tapahtumien jälkeen olen pitänyt aina kummatkin kädet ratissa.

  2. Kokemusta on renkaan räjähtämisestä pientareen reunalla,siinä ei tarvii olla nopeutta niin ihmeitä saattaapi tapahtua. Perässä puhujille toivon mitä suurimmalla mielihyvällä samaa kokemusta. Onneksi tuossa kirjaston viereisessä onnettomuudessa ei käynyt pahemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *