Huoltotien marssi

Sunnuntaina 4.7.-21 suoritetaan Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kurssina marssitapahtuma sodanaikaista Huoltotietä myöten. Kurssi polkaistaan käyntiin aloituspuhuttelulla klo 7.30 RVL:n partiomajalla Kaustajärven Kukonkaulassa. Hieman vajaa kymmenen kilometrin jalkamarssi aloitetaan klo 8.00 ja päätetään Raskas Patteristo 1:n muistomerkkijuhlapaikalle Syvälammentien risteykseen klo 11.30 mennessä. Suunnilleen puolivälissä matkaa Saarivaaran taistelun muistomerkillä hörpätään tukevat välikahvit ja kuunnellaan sotahistoriallinen info. Klo 12.00 alkaa varsinainen RskPsto:n 80-v juhla, johon myöskin kaikkien marssijoiden toivotaan osallistuvan.

Ilmoittautuminen marssille on mahdollista vielä 25.6 eli Juhannusaattoiltaan saakka MPK:n verkkosivujen kautta osoitteessa mpk.fi/koulutuskalenteri josta saa myös tarkemmat tiedot tapahtumasta.

Tervetuloa kävelemään hyvässä seurassa! 🇫🇮

Jussi Raerinne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *