Vieno – myrsky vieraili Värtsilässäkin 15.6.2021

Myrskyn vahinkoja Värtsilän kuntoradalla

Vieno myrsky suurensi hiljattain tehtyä aukkohakkausta.
Kuvat Värtsilän kuntoradalta Alpo R
Vieno-myrskyä
Värtsilän kuntorata
Vieno myrskyä
Värtsilän kuntorata
Pienellä kirjoitettu teksti: Valaisimista on otettu virrat pois. Reitillä ei saa liikkua
Taulun kuva lisätty 15.8.2021
Puut poistettu kuntoradan reitiltä
Kieltotaulussa vanhentunutta tietoa. Kaatuneita puita ei ole kuntoradalla ollut arviolta pariin kuukauteen. Pienellä kirjoitettu teksti ”Valaisimista on otettu virrat pois” vaikuttaa erittäin uskottavalta. Otsavalaisimen kanssa näki kyllä hyvin liikkua

11 comments for “Vieno – myrsky vieraili Värtsilässäkin 15.6.2021

 1. Pururadastahan on tullut todellinen kuntoilurata. Saa ihan kiipeillä, loikkia ja pujotellen ryömiä oksistojen läpi.

 2. Juu niin on, kesällä ei ehkä ole valot palamassa, mutta kaiken varalta en kiipeillyt murrokossa. Ilmoittaisitko Hemppa kuntaan noista vaurioista, nehän ei kuulu P-KS:lle

 3. Kiitos Matti. Nuo kaatuneet puut ja sähkökaapelit ovat vaarallisen kireällä. Pitäisi ohittaa turvallisen matkan päästä

 4. Kaksi viikkoa myöhemmin tilanne oli vielä sama. Samat puut ja sähkölangat olivat kuntopolulla edelleen. Mikäpä kiire täällä syrjäkylillä..

 5. Tein uudestaan ilmoituksen asiasta kuntaan.Jospa se sitten kun saahaan ketjut viilattua.

 6. Voi hyvät hyssykät. Ja kunnan miehet ja naiset

 7. Luultavasti sähkö on katkaistu tuosta linjasta, eikä kellokytkin laittaisi sähköjä päälle muuten kuin pariksi tunniksi iltaisin.. MUTTA tuollainen parin kilometrin mittainen lanka on hyvin tehokas ANTENNI keräämään ilmasta sähköä varsinkin kesällä, jos on ”ukkosta ilmassa”, joten älkää hyvät lenkkeilijät ja marjastajat hipelöikö näitä lankoja tai niitä koskettavia puita.

 8. Tohmajärven kunta tiedottaa Facebook sivuillaan eilen

  HUOMIO! Värtsilän valaistulla latureitillä on kaatuneita puita. Valaisimista on otettu virrat pois. Reitillä ei saa tällä hetkellä liikkua lainkaan turvallisuussyistä!

  Ps.
  Onkohan latureitti ja kuntopolku sama.?Luultavasti on.

 9. Kuva kieltokyltistä on lisätty artikkeliin tänään. Kiersin radan ja totesin, että puut on poistettu ja rata on hyvässä kunnossa. En tietenkään voi yllyttää toisia rikkomaan kulkukieltoa, mutta itse ainakin aion kulkea koska sähkövaaraakaan ei ole.

 10. Olen kiertänyt tämän loistavan pururadan muutaman viikon välein, eli aina kun käyn paikkakunnalla. Tänä kesänä tulee samalla seurattua miten Vieno – myrskyn raivaustyöt edistyvät. Puut on reitiltä poistettu, mutta sähkölinjassa on vikoja ja virrat katkaistu edelleen, joten oma valaisin on tarpeen jos aikoo täällä iltapimeällä lenkkeillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *