3 comments for “Pääsiäisiloa

  1. Kiitos vain Luutalahteen. Pääsiäinen alkaa olla kohta juhlittu, kenellä mitenkin. Perinteisten pääsiäistapahtumien ja juhlien suhteen melkein vanha normaali. Ei ollenkaan niin epänormaali kuin vuosi sitten. Lisäksi on varmaankin uudeksi normaaliksi muodostuneita ”skriimauksia” joilla voi käydä lukemattomissa tilaisuuksissa toistaiseksi ihan ilmaiseksi vaikka monet kerrat.

  2. Kiitos toivotuksesta. Paljon terveisiä teidän kissalle!

  3. Terveisiä Luutalahteen, jonne johtavan tien ohi juuri ajoimme. Kävimme nimittäin messussa Värtsilän kirkossa, jossa 2. pääsiäispäivänä tasan 30 vuotta sitten piispa Kalevi Toiviainen asetti minut seurakunnan virkaan.

    Onko teiltä pitkä matka Anne Angervon portaille? Entä piispa Leino Hassisen kesäpaikan pihaan?

    Kaustajärvi on vielä umpijäässä. Mutta lumi sulaa kohisten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *