Säätilanne EU:n rajalla Luutalahdessa

 Kyhönsuon valoisa maisema,0n jo talventuntua,puut lumisia ja pakkashuuruisia

Lumitilanne täällä luutalahdessa  yli 30cm  pinnalla pehmoista kuivaa pakkaslunta.  Puunhaku polulla kuuluu kengänalla aikamoinen narske. Polttopuita näkyy kuluvan näillä pakkasilla reilusti etenkin nyt kun ulkona on tuulenviima ja reiluhko pakkanen.

6 comments for “Säätilanne EU:n rajalla Luutalahdessa

 1. Kalle kun on silloin tällöin aina raportoinut Luutalahden tilanteen, on etelän suunnalta katsottu kaihoisin katsein lumihankia ja kunnon pakkasia, mutta nyt on toisin, sano Jope. Etelässä on enemmän lunta ja pakkasta meleekein saman verran. Voip sannoo, että erikoinen tilanne. Pohjoisimmassa Lapissa – 4 ast.

 2. Ihan piti tarkistaa, kuinka lähellä EU:n reunaa Luutalahti sijaitsee. Eihän se ole niin lähellä kuin oletin. Kartan mukaan matkaa rajalle on vielä ”hoikotvanen”. Luutalahden kylä on suurin piirtein Värtsilän ja Ilomantsin puolivälissä. Oli ennen Tuupovaaran kuntaa, mutta nyt Joensuuta. Mukavaa kun Kalle M sanoo, että terveiset täältä Luutalahdesta eikä terveiset täältä Joensuusta

 3. Kalle on EU:n Luutalahden kirjeenvaihtaja:-)
  Hyvä niin!!!!

 4. Melkoisia sääilmiöitä on koko EU:n alueella. Etelän aurinko rannoilla aura-autot paiskivat töitä, että auringon palvojat pääsevät auringon ottoon rannalla. Ja italiassa on niin liukkaat kelit, että hallituskin oli kaatunut.

 5. Hemppa, mikäs on sää -ja lumitilanne Värtsilässä ?
  Kuulin, että ex Patsolan koulun vierellä kuopassa ollut metsä olisi kaatunut.
  Ei kai tykkylumen vuoksi sentään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *