6 comments for “Viikon viisu 2/21

  1. Silloin kouluaikaan 50 -luvulla oli radiossa joku ohjelma, johon voi toivoa musiikkia. Meidän luokalla oli kaksi vahvaa ehdokasta; tämä Jänöjussin mäenlasku ja Pieni urheilija. Mäenlasku voitti äänestyksen. Oli se sitten jännää kuunnella radiosta milloin meidän toive soitetaan. Sitä oli toivonut moni muukin. En muista tuliko ohjelma kouluaikaan. Jos tuli niin siihenhän on mennyt koko tunti, tai ainakin siihen asti kun levy soitettiin. Tärkeintähän siinä oli kuulla, että oma koulu ja oma luokka mainittiin. Oltiin vähän polleita Jes

    Mutta nyt olisin halunnut soittaa Jorelle ja muillekin jolla on liikaa lunta Ilja Tepon kappaleen lumen kolaamisesta. En vain löydä sitä. Löytäisikö joku muu ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *