Partioon, partioon!

Hei! Värtsilässä käynnistetään vuosien tauon jälkeen partiotoimintaa. Laumailta 7-12-vuotiaille alkaa lokakuussa. Ensimmäistä kertaa Värtsilässä alkaa myös perhepartiotoiminta. (Linkitän tähän ilmoitukset kummastakin kokoontumisesta).

7-12-vuotiaiden laumaillan osallistumismäärä on rajoitettu Suomen Partiolaisten ohjeistuksen mukaan, että voimme antaa turvallisen ja opettavaisen partioympäristön. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän ollessa täysi, siirtyvät loput ilmoittautuneet jonoon. Paikkoja laumailtaan aukeaa lisää, mikäli saamme lisää vetäjiä. Perhepartion osallistujamäärää ei ole rajoitettu. Otamme huomioon toiminnassamme Covid-19 säädökset.

Värtsin Takojat Ry:n vuosikokous on pe 25.9 klo 18:30 Värtsilän koululla, partiokololla (Värtsiläntie 119). Kokoukseen ovat kaikki tervetulleita. Kokouksen yhteydessä tapahtuu ilmoittautuminen perhepartioon ja samalla annamme lisätietoa myös 7-12-vuotiaiden partiotoiminnasta.

Partiotoimintamme pohjautuu Suomen Partiolaisten ohjelmaan, johon voi tutustua sivulla: https://www.partio.fi/tule-mukaan/ . Suomen Partiolaiset velvoittavat toimintaan osallistuvilta partiolaisilta jäsenmaksun (sisältää mm.vakuutuksen). Tarjoamme partiolaisille kolme jäsenmaksutonta tutustumiskertaa lippukunnassamme. Lisätietoa jäsenmaksuista annetaan kokoontumisissa tai voit perehtyä aiheeseen sivulla: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Tiedotan myös tässä samalla, että Värtsin Takojat Ry lopettaa Värtsilän koululla olevan paperivaraston toiminnan. Kiitämme kaikkia yhteistyöstä meidän kanssamme! Paperivarasto tyhjennetään talkoovoimin la 26.9. klo 9:00. Talkoisiin tarvitaan tekijöitä, ja tekijät kahvitetaan. Ota mukaan omat työhanskat.

Ole rohkeasti yhteydessä minuun (perhepartiossa Soile Luukkaiseen) mikäli on kysyttävää!

Terveisin: Elina Raerinne (lippukunnanjohtaja) ja muu lippukunta!

1 comment for “Partioon, partioon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *