Partiolaisten terveiset

Lettuja ja nuotiokahvia.

Lettuja ja nuotiokahvia.

Partiolaisten letunpaistoa, ja terveisiä Värtsilälle!

24.8. Värtsilän kylätalolla kävi lettupannu ja kauppa kuumana, kun partiolaiset paistoivat lettuja ja ilmouttautuivat partioon. Samalla tutustuttiin partiotoimintaan. Rahaa tuli mukavasti toimintakassaan, joten retkiä ja tapahtumia lippukunnalla on tiedossa. Tulevana partiokautena pyrimme järjestämään pidempiä retkiä ja vaelluksia eri teemoilla ja hieman kauempana, myös muiden lippukuntien kanssa. Lisäksi tuemme partiolaisia lähtemään suurleireille. Koloiltoihin tulee myös muutoksia, sillä saamme isompia partiolaisia enemmän mukaan.

Elina esittelee partiopaitaa.

Elina esittelee partiopaitaa.

Retkien lisäksi opetellaan ”ihan tavallisia” partioasioita, kuten solmuja, maamerkkejä, ensiapua ja partioperinteitä. On mukavaa, että partio alkaa nousta esiin jälleen. Mutta aikuistukea tarvittaisiin silti enemmän. Vetäjiä on vain kolme, ja partiolaisia sitäkin enemmän.

Vetäjät Eeva, Elina ja Roosa

1 comment for “Partiolaisten terveiset

  1. Kylläpä lämmittää vanhan miehen nuorekasta syöntä kun kuulen partiotoiminnasta omilta kotikunnailta. Toivotan teille kaikkea hyvää, maukkaita lettuja ja aukeavia solmuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *