Eteenpäin elävän mieli..

Se poika se osasi aina itseänsä ylistää.

Oli tehnyt jo pari konkkaa, silti mennä porskutti eteenpäin niin, että lompsassa oli aina joku saturainen. Osasi pelata kauppahommistansa aina jotakin itselleen, kehtasi kehua kehnoimmallekin tavaralleen hyvän hinnan.

Hän kehui, että nuorena hänellä oli aina teltta auton perässä, sitä saattoi hyödyntää, jos sattui saada pyydystetyksi jonkun kimulin. Ja monesti sattui.

Ei se poika ollut hääppöisen näköinen ja rytkytkin olivat halpakaupasta. Silti hänellä oli maailmanmiehen elkeet, naiset lakosivat eessään. Aina löysi majapaikan, jos itsellä oli vaikka sattunut menemään asunto alta.

Kehui, että maailmahan on täynnä mahdollisuuksia…

Ja hän on tyytyväinen itseensä, paitsi silloin kun ulosottovirasto karhuaa ruokkomaksuja tai joku penskoista lähettää ilikiän sorttisen tekstiviestin.

Siellä se poika nytkin tunturikeskusten baareissa elvistelee. On ruvennut kiinteistövälittäjäksi. Siitä vaan. Nykyisin on naisillakin rahaa. Siksi pojalla on taas tuhannen taalan paikka rikastua.

Eteenpäin..

Tuula

3 comments for “Eteenpäin elävän mieli..

  1. Tuula laittoi pienet tirppajaiset maistiaisiksi ja kansahan vuottaa lissee….:-)

  2. Tuulan tarinoista on jäänyt sellainen kutina, että niillä on taipumus jatkua.. Ja vaikka ei jatkuisikaan, niin lukija täällä miettii mitähän ne tarinan tyypit siellä nyt puuhailevat.. Niinkuin minäkin tuolla vattupuskissa rymytessäni olen miettinyt mitenkähän se Arpan äiti pärjäilee.. Olisikohan jo löytänyt miehen siihen sohvalle makkaamaan

  3. Loppulauseeksi olisi sopinut: Hyvin on mennyt tyhjästä aloitin ja nyt on kymmenenmiljoonaa velkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *