4 comments for “Viikon puheenaiheet vko 47/2019

  1. ”Koululaisten joulujuhla kirkossa loukkaa uskonnonvapautta Suomessa.”

    En ymmärrä vapautta, jolla kielletään kirkkoon meno!

  2. Tätä se liberalismiaatteen mukaan eläminen tietää. Jo on aikoihin eletty! Miksi pienen ryhmän annetaan muokata perinteitämme?

  3. Suomen metsät eivät olekaan mitään hiilinieluja, eivätkä tule olemaankaan. Siltä näyttää, kun Pirtäjärvelläkin on ”aakeeta, laakeeta” vaikka kuinka paljon ja lisää tulee.Niin siinä käy, kyn metsät siirtyvät kasvottomille rahastoille ja osakeyhtiöille.Pitäkää metsänomistajat kiinni metsistänne!

  4. Irene, kirjoitat oikein tärkestä asiasta. Jokaisen kaadetun puun tilalle uuden puun taimi – ja – ÄKKIÄ. Joku saa oikeuden kaataa suomalaista metsää, hänelle pitää määärätä velvollisuus istuttaa tilalle uutta. Yksityisomaisuus on osa yhteistä omaisuutta – sanotaan – isänmaata. Tai maaäitiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *