10 comments for “Muumi Jääluola

 1. On se nyt muumi-buumi. Kiva, kun otit kuvia Nähdään mekin, paikoilleen jämähtäneet, maailman ihmeitä.

 2. Hyvät otokset oot suanu napattuu, hyvä Alpo!!!

 3. Nuo veistokset ovat vielä täynnä pieniä yksityiskohtia. Esimerkiksi pöydiltä voi tunnistaa jopa kahvimukien merkit ja ongittajan kalan. Kunpa osaisin laittaa Jonnalle videon ..siitä näkyisi tämän näyttelyn valtavuus.Työmiehet pitivät taukoa retkemme ajan eivätkä häirinneet. Taustalla soi hiljainen musiikki ja valosuunnittelu on hienoa kuten ammattilaisilta voi odottaakin.
  =Alpo

 4. Alpolle suuret kiitokset noista hyvin näpsäytetyistä kuvista Samalla toivotan nimipv. onnittelut! Olet paljon ahkeroinut yleensä kirjoituksiesi kanssa. Mulla ei oik.tuo kirjoittelu suju,oon jotenkin jumissa,liekkö tässä koneessa vikaa kun aina joutuu korjaamaan tuota tekstiä.

  -KMV

 5. Kiitos Kalle. ”Samassa veneessä” tässä ollaan tuon kirjoituksen suhteen. Kun kirjoittaa kännykällä niin joka sanaa on korjattava. Korjailu vie enenmän aikaa kuin varsinainen kirjoittaminen.

  Muuten, noita jääveistos kuvia on enempikin jos joku haluaa. Sähköpostin saa toimitukselta.

 6. Jää ja lumiveistoksia olen aika ajoin kierrellyt, mutta tämä on ihan yliveto. Siinä on taitelijat paneutuneet veistoksiin ja tilataitelija vielä luonnut lopullisen tunnelman valaistuksella. Sanoisin.

 7. Voi kai noita kuvia laittaa enempi ilman sähköpostejakin, koska toistaiseksi sallittu tämä yksityisyys ja nimimerkit.

 8. Pieni video on lisätty kuvien jälkeen. Kiitos Jonna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *