Haukka

Hei! Tervehdys täältä Luutalahdesta. Tänään (siis 3.8-18) mehusti marjoja ulkokeittiössä niin tällainen kaveri tuli sisään. Tuli varmaankin katsomaan mitä minä siellä oikein puuhailen. Haukka meinas hätääntyä kun oli niin kuuma ilma ja hellassa tuli joka hehkutti lisää. Onneksi ei särkenyt itseään, töytäili ikkunaan, tais vähän hengästyä siinä. Yläosassa on aika reilut aukot josta sain sen viimein ohjattua vapauteen. Otin kuvia sitä-ennen kun oli tilaisuus.

5 comments for “Haukka

  1. Jopas jotain.. mitä tästä opimme; kyllä mehustaessakin kannattaa olla kamera valmiina.. eihän sitä tiedä minkä tupalinnun kuvan saa napatuksi. Pelokkaalta tuulihaukalta tämä näyttää

  2. Tuulihaukka on. Kiitos jutusta ja kuvista.

  3. Harvinainen tapahtuma ja vieläpä kuvat todisteena.

  4. Tämä on ihan uskomatonta… kun on oikein hyvä luontokuvaaja niin luonto tulee tupaan asti kuvattavaksi. On tainnut eläineten keskuudessakin juttu levitä, että Kalle ottaa kunnon kuvia, niin että sinne vain poseeraamaan.

  5. Hienot kuvat! Laji on varpushaukka. Ensimmäisessä kuvassa näkyy riittävästi tuntomerkkejä lajin määrittämiseen. Tuulihaukalla on pyrstön kärjessä leveä musta raita ja muut raidat ovat erittäin ohuita mutta erottuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *