Sorsapoikue

Tässä on suurehko sorsapoikue, liekkö omiaan vaiko perhepäivähoitaja.
Aika komia näky, kuin käärme meni rantaheinikossa Luutalahdessa. Kovin olivat pirteenolosia, jopa huomasin että joku poikanen nappasi siinä uidessaan jonkun hyttysen ilmasta, oikein hypähti ylös vedestä, ei vaan harmikseni sattunut kuvaan.
Kymmenen poikasen pesueita oon nähnyt useampana vuotena mut en ihan näin suuria.Tuossa on ainakin 14:ta senverran etäällä olivat voi olla vaikka 17:kin kpl. olivat niin kohdakkain, aina toistensa takana. No jos ne sattuvat uudestaan niin yritän laskea tarkemmin.

2 comments for “Sorsapoikue

  1. Meillä on 3 poikuetta näkynyt. Eka emolla 4, seuraavalla 6, ja tänä aamuna oli 7poikasta. pelkäsimme varisten tehneen pahempaakin jälkeä, kun sorsan särkyneitä munia löytyi milloin tieltä milloin keskeltä pihaa.
    Yksi pääskyspariskunta on pesänrakennuspuuhissaan jo aika pitkällä. Pidämme peukkuja, että tulisi vielä toinenkin. Eilen kävi koeistunnassa ”linnun laulupuulla” yksi pääsky. Toivottavasti toteaa paikan parhaaksi ja asettuu taloksi.

  2. Suomen nuoret perheet lisääntyvät, eikä suomalaisi synny riittävästi ja väkiluku vähenee. Maahan muuttajat tämän aukon tilkitsevät.
    Nuoret sodan jälkeen syntyi suuret ikäluokat ja sille on nytkin tilaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *