4 comments for “Viikon puheenaiheet, viikko 18

 1. Vappuaattona poliisi valvoi nopeuksia
  Värtsilän keskustassa. Saattoipa
  siinä tulla ”pikavoittojakin”, jos satunnainen
  matkailija ei huomannut viidenkympin aluetta.

 2. Kävimme tänään Suhmurassa kasvimaalla. Valkosipulin naatin nokkia oli näkyvissä, mutta osalla kasvimaata vielä lumipeite.

 3. Pitkä vappu viikonloppu perheen kanssa yhdessä oloa ja keväisiä vappu ruokia nautittiin. Vapunpäivän aamu lapsen lapsien kanssa puuhastellen ulkoleikeissä. Ukin tekemät vempaimet lapsia kiinnosti ja ruokaa valmistui pienten energian kuluttajien tarpeisiin.
  Koko poppolla menimme kaunista kevätpäivää viettämään maastoruokien kera Lappeenrannan linnotuksen valleille. Aurinko paistoi ja kesä näytti vihdoinkin alku askeleitaan. Perheet, sekä seurueet olivat kokoontuneet eväineen omien alustojensa päälle yhdessä oloa ja eväitänsä nauttimaan.
  Yhdessä läksimme liikkeelle katsomaan vapun viettoa kaupungille. Ensin kävimme kupla wolkkari seuran kokoontumis ajossa, sitten ylioppilaiden vapunvietossa sitten kävelimme terassien vapun viettäjien ohi ja keskustassa työväen vappukulkue marssi puhallin orkesterin tahdittamana. Siitä sitten kotiin, saunaan ja arkea odottamaan.

 4. On se vaan ihmeellinen tuo Vappu. kerran vuodessa sitää pitää ihan vietellä, mutta koskaan siitä ei ole ollut pitempi aikaista seuraa kuin yhdeksi päiväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *