Vaalitilaisuus Värtsilän kylätalolla su 2.4.2017

Värtsiläläisten kunnallisvaaliehdokkaitten yhteinen vaalitilaisuus Värtsilän kylätalolla, Arppen pihapiirissä sunnuntaina 2.4.2017 klo 12-16

Ehdokkaat esittäytyvät.
Kahvia, lettuja ja makkaraa.
Vapaata yhdessä oloa.

Tervetuloa!

Järjestäjänä: Perussuomalaiset, Keskusta, Demarit, Kristilliset

6 comments for “Vaalitilaisuus Värtsilän kylätalolla su 2.4.2017

 1. Vasta nyt, ”Vaalitilaisuus-” tapahtuman jälkeisenä päivänä, luin ilmoituksen loppuun.. Siellähän on ollut ihan oikeaa meininkiä. Puolueiden ehdokkaita samoilla tulilla. Hienoa toimintaa. Jos olisin tiennyt tapahtumasta, niin olisin hyvinkin saattanut tulla tulille.

  Se miksi luin ilmoituksen vasta nyt, johtuu siitä tympeytyneisyydestä minkä tiedotusvälineet ovat jatkuvalla pakkosyötön kaltaisella paatoksellaan saaneet aikaan. Olen jopa vakavasti harkinnut jättää äänioikeuden käyttämättä. Niin on tympinyt liika tiedotus. Ehdokkaiden pitää tiedottaa itsestään, ja kehuakin saa niin paljon kuin sielu sietää, se on selvä. Onnea vain kaikille ehdokkaille taustajoukkoineen.
  Alpo

 2. Alpoaatos, hörppääpä kuppi oikein väkevää kahvia ja ajele ylivirkeänä ennakoäänestyspaikalle! Perusteluja tämän viikon puheenaiheessa. Moi!

 3. Lasten suusta totuus kuullaan. Myös vaaleihin liittyvänä.
  Pikkutyttö kysyi isältään. -Alkavatko kaikki sadut samalla tavalla. Olipa kerran…?
  Johon isä valisti tytärtään. -Ei kaikki, jotkut alkavat, kun äänestätte minua niin…

 4. JOO Iso kiitos kaikille paikalle tulleille ja Pitäjäyhdistykselle! Oli tosi mukava vaihtaa ajatuksia yhdessä ilman puoluerajoja. Pääsääntöisesti yhteishenki oli hyvä. Värtsilän puolia pidetään! Ja myös kiitos Emmille jolla oli ihan tärkeä kysymys ehdokkaalle. Make mitä tarkoittaa Persu?

 5. MOI
  Make vastas: ett Ihan Perussuomalaista Vaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *