Pilkkijöille ja kalastajille tiedoksi

Viehe ja Metalli Väänänen tulee myymään tasapainopilkkejä ja muita yrityksensä tuotteita pilkkitapahtumassamme.

Alun perin värtsilästä kotoisin oleva Jani Väänänen on perustanut yrityksensä viimevuoden syksypuolella ja on nyt kalastustarvikemarkkinoilla aktiivisesti mukana.

Jani:”Myyn erilaisia kalastustarviketta erilaiseen käyttöön. Tasapainopilkkejä on kolmea eri mallia ja vaappujakin kahta eri mallia. Uistelupainomuotti on nyt koneistuksessa ja niitäkin jatkossa on tarjolla. Lisäksi mm. pilkkimiehen kalantapponuijat. Metallituotteita teen tilauksen mukaa omien tuotteiden lisäksi. Työkalukapasiteetti on suppea, mutta omia ja referenssejä käyttämällä saan
aikaiseksi paljon erilaisia metallituotteita. mm. pilkinteko muotit, rautarakenteet ja niiden kuvat, cad- piirustukset ja/tai eri tiedostot formaatit. mm. koneistusohjelmat. yms. Elikkä myyn siis tuotteita jälleenmyyjille ja suoraan asiakkaalle. Nettisivut on tekeillä ja sieltä sitten jatkossa voi tilata suoraan, kunhan on valmista tullut.
Pilkkitapahtumaan otan mukaan kassan. Mutta mikäli et halua ottaa käteistä mukaan, niin maksu onnistuu kätevästi yhteystiedot antamalla, jolloin lasku ostamastasi tuotteesta tulee suoraan kotiin omaan postilootaan. Tule tutustumaan tuotteisiini Sääperin pilkkitapahtumaan 18.3.
Kireitä siimoja T: Viehe ja Metalli Väänänen, Jani Väänänen, Satulantie 269, 82200 Hammaslahti. ”

ps. Lisäksi Värepilkki Purmonen Oy / Päivi purmonen tulee myymään kilpailuun toukkia ja omia tuotteitaan.

2 comments for “Pilkkijöille ja kalastajille tiedoksi

  1. Tämänkaltaista infoa Värtsilään tarvitaan lisää. Katso myös ilmoitusta: SÄÄPERINJÄRVEN JOUKKUEPILKKIKILPAILUT 18.3..
    Näin se Virili Värtsilä – SYNTYY!!!

  2. Pikku-serkkuni tekemät Värepilkit ovat toimineet myös Saimaan suurilla selkosilla. On ihanaa, että Uudessa-Värtsilässä on tänäkinpäivänä kukoistavaa teollista toimintaa. Käsillä taitajien läpimurto on välttämätön Suomen tulevaisuuden vinkkelistä.
    Kun tänä aamuna Etelä-Saimaata lueskelin näin ja koin sen mitä olen usein mietiskellyt. Huutava pula on hitsareista ja koneistajista, että Aserpaitsanista ja Virosta on rekrytoinnin tuloksena saatu tekijä puikkoihin.
    En ole mikään politikko, mutta hallituksen leikkaukset ammatilliseen koulutukseen eivät perustu siihen mitä ympäristössä tapahtuu. Uusi-Kaupunki on myös potentiaalinen taitavien ammatti miehien työllitäjä kun uutisia seuraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *