60 comments for “Värtsi-lehti palaveri

 1. Värtsi-sivuston linkkilistaan voisi hyvin lisätä tiedonjanoisia varten Tohmajärven kuntasivujen linkin.

  Jormanaisen kommentissa on tietenkin se idea, että ottamalla Värtsin sivuille jokin kunnan hallinnossa käsitellyn asian se nostetaan ”tikun nokkaan” omaksi keskustelun aiheekseen. Tämä on somelle tyypillinen tapa ohjata ja pelkistää keskustelua. Puolensa ja puolensa.

  Tottumattomalle on usein hankalaa kahlata kunnan pöytäkirjoja ja muita tiedotteita joten jonkinlaista ”palvelua” tuo tietysti olisi. Hieman samanlaista kuin mainonta.

 2. Seurasin aikoinaan työkseni viiden pitäjän kunnalliselämää. Kunnat lähettivät toimitukseen esityslistoja, mutta monesti löysin parhaat uutiset kunnantalojen ilmoitustauluilta, joita en koskaan nähnyt kenenkään katselevan. Minnehän uutisia nykyisin piilotetaan?

 3. Entisenä Värtsiläläisenä olen hyvin kiinnostunut kaikesta mikä liittyy kotipaikkakuntaani. Erkin lailla ihmettelen uutisoinnin vähyyttä. Mutta kaikkeen väsyy aikanaan. Eivät nykyiset värtsiläläiset välttämättä jaksa palvella meitä muualla asuvia loputtomasti. Kuitenkin olisin pieniä tiedon murusia olisin vielä kaivannut; Mitä kuuluu Valokuvauskurssille? Sehän alkoi joulun alla, vai alkoiko? Kuvia en ole ainakaan nähnyt. Onko Kukkolammen nuotiopaikalla polttopuita ja onko tie kenties auki näin talvella.

  Kohta on laskiainen ja toivottavasti saamme tietoja ja kuvia Värtsilän koulun laskias tapahtumasta.

 4. En löytänyt ”Viikon puheenaihe” – palstaa. Tämä palsta on tainnut kaapata viikon puheenaiheen.

  Aikaisemmin mainittiin Otto Rummukainen – stipendirahasto.

  Stipendirahastosta pitäisi mielestäni laittaa silloin tällöin ilmoitus pitäjäyhdistyksen ja Värtsin sivulle. Uusia lahjoituksia ja lahjoittajia varmaankin toivotaan. En tiedä onko nyt Värtsilän koululaisilla mitä kirjoituskilpailua menossa, mutta jos olisi pientä palkintoa tiedossa niin paremmin uskaltaisi julistaa kilpailujakin.

 5. Varmasti tehdään järkipäätöksiä ilman ennustaja(e)ukkojakin.

 6. Palaveri pidettiin aikataulun mukaan.Paikalla meitä oli 10 henkilöä ja keskustelu oli vilkasta Värtsiin liittyvistä asioista.Jutun illasta tekevät Vuokko ja Seppo eli ootelkaa kaikessa rauhassa.

 7. Minua eskoa huolestuttaa tämä itäisen-suomen tilanne. Ollaan lähes paitsiossa ilman sellaista ministeriä, jolla on oikea ote puolustaa korpimaa kunnan asioita. Itäinen suomi on vellova maakunta tai lääni vai joukko jolta on kohta viety tuoli pyllyn alta.

 8. Tämä kommentti lie väärällä palstalla mutta edelliseen sanoisin että onhan meillä ikioma ministeri hallituksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *