Sallinette mainoksen

Kotileipomo Liisa Martiskaisen lopetettua toiminnan vuoden vaihteessa.

Kiteen Kotileipomo tarjoaa seuraavanlaista palvelua Värtsilän kylälle:

pe 27.1. klo 11.00 Itähuolinta, klo 12.30 Kylätalo

pe 24.2. klo 11.00 Itähuolinta, klo 12.30 Kylätalo

pe 24.3. klo 11.00 Itähuolinta, klo 12.30 Kylätalo

Tämän jälkeen ilmoitetaan jatkosta

1

90 comments for “Sallinette mainoksen

 1. EJ osaa viritellä jos valkeita niin keskustelujakin.

 2. Taijjan tässä lopuksi kertoa esimerkin hyvän tiimin tärkeyvestä. Olin taas kerran saanut tietsikan solmuun ja Eira kiirehti neuvomaan fossiilia. Siinä toimituksessa eli meijjän makuuhuoneen sängyn laijalla istuskellessa valittelin, että pahus kun pittää joka uamu nousta aikasin, jotta sais päivän jutun pyöritettyä Värtsiin kuuveksi, jolloin ensimmäiset lukijat ovat linjalla.

  Eira sanoi, että onhan siinä nappula, jolla suat ajastettua vaikka koko viikon jutut etukäteen. Voitte uskoa, että siinä tapahtu toimituksellinen vallankumous.

  Ja terveisiä vain Sakulle, sinun jutuistasi silloin alkuvuosina olisi saanut vaikka kirjan pyöräytettyä.

 3. Tarkoitin vain selkokielellä, että EJ on erämies ja kynämies, varsinkin, kun itsekin olen hieman sinne päin eli eräs mies.

 4. Värtsi voisi toimia NYT arvojensa mukaisesti ja poistaa Pekka Poutasen populistisen (ja poliittisen) videon sivuiltaan. Pian sivusto on täynnä samantyylistä epäinformaatiota.

 5. Jospa on vaikka maksettu propagandavideo, kun vielä pyörii.

 6. Toivottavasti Värtsin kirjoittajien ei tarvitse tukea tuommoista, vieläpä palkkioitta.

 7. Suosittelen monelle hiljaista hyräilyä,se pitää mielen virkeänä.

 8. Martiskaisen Kotileipomolle ja Liisalle iso kiitos vuosien, tarkemmin vuosikymmenten hyvästä palvelusta!! Eikö jatkajaa löytynyt? Joku paikallinen olisi voinut työllistää itsensä..?

  Nyt asian julkisuuteen tultua tämän ikävän ”sallinetteko mainoksen” uutisen jälkeen ei jäänyt hyvä maku kenellekään. Sopan keittäneet ja kattilan kaataneet siivoavat jälkensä, toivottavasti!

  Kyllä tässä Värtsikin tuli samalla raiska**ua..

  Ei ole helppoa ja toisella kädellä hoidella tälläistäkin mediaa kuten Värtsi! Ajan myötä pöly laskeutuu…

  Terveiset myös Kiteen Kotileipomolle. Saitte huomiota, toivottavasti myös ostavia asiakkaita Värtsilän kylältä. Tervetuloa tännekin raukoille rajoille josta loppuu näköjään pian kaikki palvelut.

 9. Kyllä, Liisa Martiskaisen Kotileipomon lopettaminen ja eläkkeelle jääminen olisi pitänyt uutisoida omana juttuna. Hänellä oli pitkä ura yrittäjänä Värtsilässä. Jutun tekijää ei ollut vai toimittiajapula? Pitää jalkautua!

 10. Matti ehdotti hiljalleen hyräilyä,mutta kyllä se hyvää tekis vaikka joskus iäneen vetäsis ”Talavella talikkalan markkinoilla ja kesällä Tampereella heilini soitti saksanpolokkoo elämäni kanteleella..” Sehän kummasti piristäis.

 11. Jutut lopettaneesta Martiskaisen yrityksestä kuten palveluja tarjoavasta Kiteen Leipomostakin ovat enemmän kuin paikallaan. Asian tuntevat näpytelkööt. Kunnon julkaisussa selvitetään aina tapahtuneiden taustat. Pelkät mainokset eivät riitä.

 12. Asiasta toiseen, liekö tämä mainos; olen muutaman päivän lukenut mielenkiinoista, mielestäni hyvin tehtyä kirjaa. Kirjan nimi on Saarion historia, tekijä Mikko Shemeikka.

 13. Olen vuosia kommentoinut nimimerkillä Lissu, joka on minun oikea ja virallinen etunimeni. Nyt tähän viestiketjuun on ilmaantunut kommentti nimimerkiltä Lissu. Haluan täten tehdä tiettäväksi, ettei kommentti ei ole minun kirjoittamani.

  Mikäli joskus tulevaisuudessa kommentoin jotakin, teen sen koko nimelläni.

  Aikoinaan kirjoitin Värtsiin paljon juttuja, kaikki omalla nimelläni.

  terveisin Lissu Kaivolehto

 14. Sen ohella, että mainoksia ja mainostamista näytetään ihannoitavan Värtsissä nykyisin tavattomasti, toivoisin myös uskolliselle kirjoittajakunnalle arvostusta. Se ei tunnu aina olevan itsestäänselvyys, mikäli olen joskus tulkinnut mielipiteitä oikein.

  Kirjoittaminen ei ole helppoa, se ei ole suinkaan sitä, että kopioidaan netistä jotain ja lätkäistään nimi kirjoittajan paikalle. Moni tekee tavattoman ison työn ja näkee paljon vaivaa saadakseen itseään ja lukijoita tyydyttävän lopputuloksen aikaan. Ja tämä kaikki vapaaehtoisesti harrastaen ilman toiveita rahallisista tai muista aineellisista palkkioista.

  Muistan kuinka lukijat aikoinaan arvostivat heidän monipuolisia aikaansaannoksiaan, jotka eivät pelkästään liike-elämää palvelleet. Värtsin lukijamäärät nousivat kohisten. Uskon näin olevan vielä nykyisinkin. Tämä ei kuitenkaan toteudu, jos erilaiset jutut alkavat jäädä ilmoitustolppien jalkoihin ja väleihin. Mainokset eivät ikinä tule korvaamaan kirjoittajien panosta. Suunnitelkaa siis tarkoin lehden ilme.

 15. Liekö kaikki huomanneet, mutta mainokset ja
  ilmoituksethan ovat tavallaan tuplana,
  kaikki samathan löytyvät Värtsilän
  kotisivuiltakin. Eli Värtsi ja kotisivut ovat nykyisin
  aika pitkälle toistensa kopioita, jos näin rohkenee
  todeta.

  Itse katson kylän tapahtumakalenterin pitäjäyhdistyksen
  kotisivuilta ja siksipä ilahdunkin, jos löydän
  täältä Värtsistä jonkin entisen tai uuden kirjoittajan
  ”reportaasin”.

  Eikä minulla ole mitään nimimerkkikirjoittajiakaan
  vastaan, kunhan toimitus on tietoinen heidän oikeista
  osoitteistaan. Valiettavasti viime päivinä on käytetty
  tuplana myös vakituisten Värtsin tutuksi tulleita
  brändejä.

  Mielenrauhaa!

 16. Jälleen Jormanaisen kommentti antoi aiheen pohtia Värtsin “sisällöntuotantoa”.

  Kaikki julkaisut – myös epäsosiaalinen media – tuppaavat muodostumaan tekijöittensä näköisiksi. Niin Värtsikin. Sen vielä varsin lyhyenä toiminta-aikana aktiiviset kirjoittajat ovat vaihtuneet ja vaihtumisen myötä kirjoitusten aiheet ja sivuston luonne muuttuneet.

  Nettimedioiden sisältö on loppujen lopuksi varsin itseohjautuvaa, ellei mukana toiminnassa ole poikkeuksellisen aktiivisia kirjoittajia, jotka kannanotoillaan ohjaavat sisältöä: kirjoittamista ja kommentointia.

  Kaikilla – sanavalmiilla, normaaliälyisillä ja valveutuneillekaan kansalaisilla – ei ole kiinnostusta, lahjakkuutta tai taitoa ilmaista kirjoittamalla itseään. Silti he ovat innokkaita seuraajia. Tunnen itsekin tällaisia Värtsin aktiivisia lukijoita.

  Valtaosa sosiaalisen median käyttäjistä on kommentoijia, jotka tokaisevat lyhyesti mielipiteitään (eivätkä aina harkiten) tuntiessaan siihen tarvetta. He ovat äänettöminä yhtiömiehinäkin silti yhteisön jäseniä ja saattavat tilaisuuden tullen ja sopivasti ärsytettyinä avata sanaisen arkkunsa sepposen selälleen.

  Ja kuten kaikkien julkaisujen lukijoita, Värtsinkin seuraajat ovat taustoiltaan, ammateiltaan ja koulutukseltaan kirjava joukko. He ovat monenlaisista elämänilmiöistä kiinnostuneita, monen ikäisiä (toivottavasti) ja eri puolilla maata asuvia. Ainoa yhdistävä tekijä on se, että he kokevat Värtsilän ja sitä edustavan yhteisön jostakin syistä kiinnostavaksi ja leimautumisen arvoiseksi.

  Mitäpä tällaisen epähomogeenisen joukon yhteinen mediakaan voisi muuta olla kuin moni-ilmeinen. Sen pitäisikin olla kirjava, jos sen haluttaisiin tavoittavan merkittävästi uusia seuraajia ja aktiivisia kommentoijia. Tottakai Värtsikin voisi selkeästi painottua korkeakulttuuriin, hengenelämään, perinteiden muisteluun tai mihin hyvänsä “kapeampaan” sektoriin, mutta sivuston kasvua ja monipuolistumista sellainen ei palvelisi – jos ne nyt tavoitteita olisivatkaan!

  Tuskin Värtsille voi sälyttää merkittävää kansankynttilän osaa. Puhumattakaan että valistuksesta vielä maksettaisiin. Värtsi on perinteisen sanomalehden yleisönosaston nykyaikainen muoto, foorumi jossa – usein hyvinkin erimieliset kansalaiset – pajattavat mielipiteitään, kuulumisiaan ja muistojaan.

  Monelle sosiaalinen media – sananmukaisesti – on tässä hektisessä maailmassa paikka, jossa vielä voi purkaa tuntemuksiaan ja jossa voi kuvitella tapaavansa itsestään kiinnostuneen kumppanin.

  Leksa H.

  P.S. Unohtui vielä mainonta. Sehän on vain pieni pippuri tässä sopassa. Sitä paitsi sivuston uudistajat voivat hinnoitella mainospaikat niin, ettei niistä tule sivustolle hallitsevaa tekijää. Ja jos mainoksista tuppaa tulemaan liian kiinnostavia, juttujen kirjoittajilla on syytä panna paremmaksi, lisätä kuin sika juoksuaan.

 17. Tuohon suuntaanhan se on mualimalla menossa. Mainokset ja sosiaalisessa mediassa meuhkaaminen ovat kai välttämätön riesa. Nämä tarpeet on Värtsilässä mielestäni huomioitu hyvin muutenkin, en ole vakuuttunut, että Värtsin pitää sen alustaksi muuttua.

  Kun asuin siellä Värtsilässä, täyttyi postilaatikko harva se päivä mainoksista, lähiseudun ja valtakunnan. En kaivannut niitä yhtään lisää. Paikkakunnalla asuu etupäässä vanhempaa väkeä, rauhallisia ihmisiä. Eiköhän myö meuhkoojat olla etupiässä muuvalta kotosin.

 18. Oon seitenkymppinen, joten sallinette vielä 70. kommentin, ettei Saku taas kerkiä.

  Värtsi on toiminut melko omaleimaisella sapluunalla, liekö toista samanlaista niin pienellä paikkakunnalla ilmestyvää verkkolehteä. Se on tavoittanut hyvin Värtsilän ”heimon”. Paikallisuus on ollut sen valtti ja voimavara.

  Samaan tyyliin sen olisi jatkuttava, ilman muualta tunkevia sosiaalisen median oppeja. Pitäjäyhdistys voisi yrittää paikata mahdollista rahapulaansa muuten kuin uhraamalla Värtsin ainakaan kokonaan rahan alttarille. Paikallisuus olisi kaupallistamisessakin valttia, minkä nyt Wärtsilä-yhtiö toisinaan lätkäisi kokosivun mainoksen.

  Värtsi on kohta kymmenvuotias. Tekisi mieli sanoa, että rupsahda rauhassa rakkaani, ei siinä enää pakkelit auta. Mutta ei, uudistumista tarvitaan. Lehtimaailmassa sen olisi parempi tapahtua pienin askelin, sillä lukijakunta on sittenkin melko konservatiivista.

  Toivottavasti kaikki uudistusmieliset ja -kykyiset käärivät hihansa. Pitäjäyhdistyksessä selvästi tällaista mietitään, koskapa on tämäkin keskustelu sallittu. Uskon uudistamisessa sivistykseen ja ”kansankynttilöihin”. Nuoret pitäisi tavoittaa, jotta jatkoa olisi. Värtsilän koulu on tullut kiitettävästi mukaan. Voitaisko siellä ottaa oman paikkakunnan vipunen vielä enemmän mediakasvatuksen ja tietokoneopetuksen välineeksi, eräänlaiseksi ”pää-äänenkannattajaksi”?

 19. Erkki Jormanaisen kommentti, ”eiköhän myö meuhkoojat olla
  etupiässä muuvalta kotosin.”
  Tämä pitää paikkansa!
  Kommentoijia rittää, ainakin negatiivisessa mielessä.
  Allekirjoitan Erkin kaksi viimeitä kommenttia, ne ovat asiallisia,
  kuten lehtialalla toiminut ihminen kirjoittaa.
  Hänen näkemykseensä on helppo yhtyä.

 20. Saisinpa seihtemänkymmenen villitykseni päättymään. Älkää nyt ainakaan enää höynäyttäkö jatkamaan. Ainakin periaatepäätökset pitäjäyhistyksessä lienee tehty, joten turhaahan tämä on.

  En tiedä, mitä kouluissa nykyään opetetaan. Tietämykseni jämähti omien lasten joukkoihin ja unioneihin, joista en ymmärtänyt höykäsenpöläystä. Mutta kai siellä yhä piirretään, kirjoitetaan, valokuvataan, lausutaan ja lauletaan. Viime kesänä oli täällä mainioita esimerkkejä nuorten osaamisesta. Se olisi Värtsille melkoinen juttupankki. Mieluummin katselisin semmoisia juttuja kuin sisu- ym. vaalikamaa.

  Kyllä ne tenavat neuvovat, mitä nappulaa pitää painaa. Olisipa itelläni ollut kansakouluaikaan paikka, johon tällätä rakkausrunojani nimimerkillä ”Ikuinen ystäväsi”.

 21. Käsittääkseni myös WordPress -alusta, jolle Wärtsi -sivusto on rakennettu, antaa käyttäjilleen (sivuston isännille ja emännille) monenlaista taustatietoa sivuston käytöstä, kävijöistä ja heidän aktiivisuudestaan. Mitähän tieto mahtaa olla? Se voisi kiinnostaa tavallisia tallaajiakin.

  Taustatiedosta voisi olla hyötyä myös sivuston uudistajille.

  Päällisin puolin tarkastellen sivuston kirjoittajat ja arvatenkin myös seuraajat ovat suureksi osaksi ns. varttuneempaa väkeä, veikkaisin keski-iäksi kuudenkympin ja kuoleman väliä. No, nuoriahan me nykykäsityksen mukaan olemme.

  Epäilemättä moni on miettinyt, millä keinoilla sivuston käyttäjien nuorentaminen ja kävijämäämän kasvattaminen onnistuisi?

  Oman pitäjän lasten ja nuorten tuotokset olisivat raikas lisä sivustolla, mutta vielä tärkeämpää voisi olla heidän panoksensa sivuston kehitystiimin jäseninä. Siitäkin huolimatta että muut tiimiläiset näiden ufojen joukossa vaikuttaisivat fossiileilta.

  Niin. Miten olisi 50–60 -luvun nuorten rakkausrunopalsta Värtsissä? Ja AINEET, nehän olivat hieman eri aineita kuin nykypäivänä!

  Yksi seikka voisi olla “maan hiljaisten” aktivoiminen. Ellei muuta keksitä, niin järjestettäköön vaikka sopivan koukuttavista aiheista koostuva kirjoituskilpailu. Joitakin vuosia sitten heitin, että Värtsilästä maailman turuille harhautuneet värtsiläläiset ja heidän jälkeläisensä kertoisivat tarinoita elämästään mutta se voi olla monelle liian intiimi alue.

  Muutama sana tuosta kaupallistamisesta. Värtsissä pitää kyllä hyvin tarkkaan pohtia kaupallistamistumisen muotoja ja keinoja. Kannattaa kuunnella ammattilaisia. Rahasampoa Värtsistä ei koskaan tule, hyvä jos uudistamisen (ja kaupallistamisen) aiheuttamat kulut saadaan katetuiksi.

  Lopuksi aiheeseen sopiva MAINOS: Värtsilä-Päivät on kyllä erinomainen väline identiteetin vahvistamisessa ja tapahtumaa voisi hyödyntää myös Värtsi-netin käytön aktivoimiseksi.

  Leksa H

 22. Hyvä että on saatu vaihtelua näihin juttuihin. Mielenkiinto säilyy. Vähän kyllästyttää jos vain pieni piiri keskenään kirjoittelee ja vakiokehujat kiittelee. Saa muutama mainoskin olla!

 23. Kyllä piätoimittaja-Matin pitäs tehä tänne enemmän näitä juttuja, piäsis kommentoimaan.

 24. Kyllä tänä päiväna kommentoijia riittää.
  Ei tule telkkaristakaan minkäänlaista urheiluselostusta, etteikö
  siellä olisi noita kommentaattoreita, kuten esim. ”nakit ja muusi”.
  Tulee kaipuu niitä aikoja, kun Pekka Tiilikainen radiossa ja
  Anssi Kukkonen telkkarissa selostivat urheilukisoja.
  Nykyisin on palkatut lipsumisen selostajat, joten urheiljalle
  ei jää muu kuin tehdä se ”kilpailumatka” ja se onkin tärkein.
  Niin menestytään miten menestytään.

  Eikun kommentoimaan.

 25. Tämä on 77. kommentti. Tykkään numerosta 7 ja 7 veljeksestä. Mutta se kommentti: Luen päivittäin kahta paikallista nettilehteä. Tätä Värtsiä ja Lemin Kirjavaa. Tutustukaa viime mainittuun. On eroa. En osaa sanoa, kumpi olisi parempi. Tai voisiko niiden muotoa/sisällön tyyliä yhdistää jonkinlaiseksi Uusi-Värtsiläksi?

 26. Uusi-Värtsilä mainittu, kiitos Erkki L 🙂
  Ehdotan samalla seuraavan jutun otsikoksi ”Myrsky Sääperinjärvellä”

 27. Uuden-Värtsilän valloittaminen jäi muutama vuosi sitten kesken, vaikka yritys oli hyvä. Sinne pitäisi saaha Värtsille kirjeenvaihtaja, Pohjois-Suomessakin on jo useampi.

  Kirjoitellaan. Sakari H pisnesmiehenä vahtaa jo satasta.

 28. Silmäilin Erkki L:n kehoituksesta Lemin Kirjava -verkkosivustoa.

  Lyhyellä tarkastelulla sivuston näyttää juttusisällöltään sivusto vaikuttaa asialliselta, informatiiviselta ja monipuoliselta. Varsin helppoa siellä on myös navigoida.

  Ja siellähän on selkeitä maksullisia mainoksia. Mainokset näyttävät lukijakuntaa ajatellen erittäin asiaankuuluvilta, mikä tietysti on mainostajankin pyrkimys. Mainokset ovat selkeässä roolissa, mutta juttusisällölle alisteisia ja selvästi sivuston ylläpitäjien hallinnassa. Niihin voi tutustua jos haluaa mutta päällekäyviä ne eivät ole. Tuskin Lemin sivuille kukaan mielivaltaisesti voikaan ”kokosivun” mainoksia heitellä.

  Mainoskammoistenkin jyrkät käsitykset saattaisivat Lemin sivustoon tutustuessa lientyä.

  Kun ja jos Värtsiin tosissaan suunnitellaan mainosmyyntiä, kannattaa ehdottomasti kysellä kokemuksia niiltä, joilla sitä on eikä ryhtyä itse pyörää keksimään.

  Leksa H.

 29. Mainoshommiin en enää puutu, siinä näyttää asiantuntijoita riittävän. Juttujen teossa yrityksistä ja yrittäjistä tulisi antaa etusija niille, jotka luovat tai ovat luoneet Värtsilään työpaikkoja, jos ei muuten niin itselleen. Samalla tulee usein niitä palvelujakin.

  Oon kaipaillut myös mainioita, aitoja Kiinan -raportteja. Ne tulivat aina paikan päältä reaaliaikaisina, kuten digiaikaan kuuluu. Joku liikemies hän oli, bisneksiä siellä päin. Värtsilästä kotoisin.

  Vilkaiskaa joskus Bittiparatiisia, vaikkei se lukijamäärän lisäystä kaipaa.

  http://erkkijormanainen.blogspot.fi/

  Sieltä löytyy enemmän Värtsilästä otettuja kuvia kuin Värtsistä nykyään. Hyvä on julkaista, kun on niihin tekijänoikeus. Terveisin ”Paparatsi”. Sen kunniatittelin sain, kun aina kävelin siellä kartsalla kamera kaulalla. Olin siitä mielissäni. Oma kehu tässä haisee, mutta mitäpä tuota piilottelemaan.

 30. Miekin mainostan Bittiparatiisia. Sieltä löytyy
  leppoisa pakina ja kuva tai kaksi päivittäin.
  Seikkaileepa siellä joskus kirjeenvaihtaja
  Ierikka Jormanoffkin.

 31. Hieno löytö tämä bittiparatiisi juttuineen ja kuvineen. Sieltä on edelleen pääsy

  muihin paratiiseihin.

  Esitän sellaista, että laittaisitteko valokuvaajat joitakin kuvia myös Värtsiin?

  Niiden pohjalta voisimme me Värtsin lukijat ja tekijät kirjoittaa vaikkapa tulevaa

  Kalevalan päivää, 28. 2, ajatellen runoja tai muuta tekstiä. Tässä olisi kuukausi aikaa

  kirjoittaa.

 32. Bittiparatiisi kuuluu päivään jokaiseen!

 33. Jos mainonnan asiantuntijalla viitataan minuun, on tosi vaikeaa yrittää olla ylpistymättä. Vihdoinkin – 50 vuoden alalla työskentelyn jälkeen – saa kaipaamaansa arvostusta. Tähän asti onkin ollut hieman saastainen olo, kuten muinaisella amerikkalaisella mainonnan gurulla, joka pitkään valehteli äidilleen työskentevänsä mainostoimiston asemesta bordellissa.

  Voi olla, että vanhasta tottumuksesta puolustan toimialaa, jolla olen hankkinut oman ja perheeni kapean leivän ja työllistänyt joukon alan ammattilaisia.

  On toki aiheellista pitää journalistinen sisältö ja mainonta omina tunnistettavina elementteinään. Monella varsin arvostetullakin julkaisulla menee puurot ja vellit sekaisin ja hairahtuvat harrastamaan ns. tekstimainontaa, siis varsin suorasukaisestikin suosittelemaan itselleen mieluisia tavaroita, palveluja ja puolueita.

  Ei ole helppoa olla objektiivinen. Vaatii korkeaa moraalia ettei harhauta itseään heikompia uskomaan sitä sun tätä. Arveluttavia esimerkkejä löytyy maailman suurista johtajista alkaen.

  Värtsin verkkoammattilaiset osaavat nämä sudenkuopat välttää ja hyödyntää viisaasti sitä pientä tulonlähdettä, joka mainonnan muodossa tarjoutuu. On monia yleishyödyllisiä palveluja (seurakunta, järjestöt, rajavartiosto…) joiden toiminnasta tiedottaminen säilynee jatkossakin maksuttomana. Mutta nekin tiedotteet vaatisivat sivustolla – ihan selkeyden vuoksi – toimituksellisesta sisällöstä erillisen osionsa.

  Eri yhteisöjen tiedotteet ja asiaankuuluva mainonta (myös kirpputorimainen paikallisviestintä) ovat sisältöä, jota tällaisilta sivustoilta odotetaan ja luetaan.

  Kuten aiemmin sanottu: kannattaa kuunnella niitä, joilla asioista on käytännön toiminnan kautta kokemusta.

  Leksa H

 34. Erkki Jormanainen,- oletko Facebookissa? Sinua kysellään Korpiselkä-ryhmään! Ja muutkin kenellä on yhteyksiä Korpiselkään kaivataan tarinoita ja valokuvien tunnistusta!

 35. Tuula-Riitta,

  en oo ikinä käynyt veispuukissa. Jo pelkkä kurkistaminen sinne pelottaa. Vain kuhan häntä nyt kahotaan. Mistähän sais rohkasuryypyt…

 36. Jotta ei totuus unohtusi tänään on se päivä mistä kommentit saivat tähän juttuun alkunsa.

 37. Lehti tulisi pitää neutraalina politiikan suhteen, kolumnit on tietysti aina tervetulleita kuka niitä vaan uskaltaa kirjoittaa. Pienen kylän pieni lehti jossa ei hirveästi tapahdu, ja aiheet on vähissä mutta joskus kuitenkin jotain. Itse tykkään kärkevistä mielipiteistä laidasta laitaan, kunhan ei mennä henkilökohtaisuuksiin. Asiat saa riidellä, mutta ihmisinä pysytään ystävinä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *