6 comments for “Viikon puheenaiheet, viikko 3

  1. Olin juuri laittamassa itselleni oikein herkullista ”joulukahvia” kun tämä ylläoleva herkullisen kahvikupin kuva tipahti eteeni Värtsin tuomana. Paksua kermaa näyttäisi kuvan kermakossa olevan, minulla vain sinistä maitoa.

    Joulun alla yritin etsiä mieleistäni joulukahvia erikoiskaupoista. En löytänyt, koska joka jouluksi muutuu aromisekoitukset. Minun maku muoti ei ollut muuttunut. Siksi minun joulukahvini piti sekoittaa itse. Siihen tarvittiin kahvin lisäksi Van Houten kaakaojauhetta salaisessa suhteessa.

  2. Nythän tuo Alpon salasuhde tuli julkiseksi.

  3. Ei ole Pekka Seppästä vieläkään löydetty. Tohmajärvelläkin voi olla? Onko näkynyt Värtsilän kylällä? Ei havaintoja täältäkään

  4. Mikon kommentti 20.1.2017 22.44 ei ole minun.

    Mikko Immonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *