Kunnan edustajat kyläilevät

Kuluvan syksyn aikana on joukko kunnan viranhaltijoita jalkautunut eri puolille Tohmajärveä, kyläilemään ja tutustumaan kunnan eri kyliin. Kahvikupposen ääressä on kylien yhdistysten edustajilla ja muillakin kyläläisillä ollut mahdollisuus kertoa kylän kuulumisia ja esittää kunnan edustajille kysymyksiä sekä parannus/korjausehdotuksia eri asioista ja kohteista.

Värtsilän kylä saa ”kunnan” vieraita tulevan viikon tiistaina 25.10.2016 klo 18.00. Kunnanjohtajan johdolla ovat lupautuneet kylään mm. kehittämispäällikkö Liisa Laasonen, vs. asunto- ja henkilöstösihteeri Sari Ahokas, tekninen johtaja Jorma Berg sekä liikunnanohjaaja Arja Pirhonen.

Yhdistysten edustajat ja muutkin kyläläiset:
Tervetuloa keskustelemaan Värtsilän asioista kunnan edustajien kanssa Kylätalolle 25.10.2016 klo 18.00. Kahvit tarjotaan!

2 comments for “Kunnan edustajat kyläilevät

  1. Taidan just just keritä Partaharjulta kokoukseen. Kiitos kutsusta!

  2. Tervehdys.Tulkaahan tänään 25.10 klo 18 kylätalolle tapaamaan Tohmajärven kunnan johtoryhmää.Kahvit tarjotaan.Tervetuloa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *