Toinen frisbeegolf -kisa

Tänään 16.10 heitettiin Värtsilän frisbee radalla toiset kisat. Osanottajia oli yhdeksän. Nuorissa kilpaili neljä poikaa, kisan voitti Jere Hovi 40 heittoa, toinen oli Tatu Hovi 47 ja kolmas Harri Turunen 56 ja neljäs Otto Turunen 62 heittoa. Yleisessä sarjassa kilpaili viisi miestä, voiton vei Marko Hovi 35 heitolla, toinen Miika Tikka 36 ,kolmas Niilo Varis 37 heittoa. Neljäs oli Matti Avonius 43 ja viides Vesa Tikka 45 heitolla.

Sää oli pilvinen ja kolea ja pientä tihkusadetta oli läpi kisan, mutta ei haitanut kilpailijoita, iloisella mielellä heittelivät. Kiitos Tohmajärven Nuorisotoimelle ja Värtsilän Kisalle palkinnoista. Heittämään toivottiin kavereita, on mukavampaa heitellä porukalla.

Mirja Ellen

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *