5 comments for “Arkistojen kätköistä – Värtsilän Kisa 70 vuotta

 1. Kiitos hyvästä jutusta! Valitettavasti tuo hieno ja kallisarvoinen lippu on kadonnut jäljittömiin. Olen kysellyt sitä entisiltä urheilijoilta, mutta kukaan ei muista minne lippu olisi jäänyt, tai kellä se olisi säilytyksessä. Jos tämän jutun myötä kenelle juolahtaisi mieleen jotakin lipun vaiheista, niin pyydän ottamaan yhteyttä. Jos saisimme lipun vaikka jäljitettyä ja takaisin, sillä olisi arvokas paikka olla juhlassamme kunniapaikalla. Terveisin; Mirja Kinnunen 050 364 1289

 2. Hei Mirja !

  Kyseleppä Tohmajärven kunnan arkistonhoitajalta.
  Saattoiko lippu mennä sinne kuuntaliitosyhteyksissä ?

  Siellä on paljon tavaraa säilöttynä eri yhdistyksiltä.

 3. Onpa mukava nähdä tuollaisia ”vanhoja tuttuja” kuten vänrikki Hämäläinen ja Piiroisen Lassi.
  Kyllä me oltiinkin hyviä. Värtsilän Kisa ja Kalevan Rasti, aina kisailemassa. Ei sieltä suuria pokaaleja kannettu, mutta alpakkalusikatkin nostatti rintaa kummasti rottingille. Hienoja hetkiä on saatu viettää VäKi n kisoissa ja harjoitusleireillä.

 4. Jokohan VäKi:n lippu on löytynyt ? Kuka muistaa tai tietää millä kartoilla suunnistettiin 60 -luvun alussa tai sitä ennen, kun peruskartta valmistui joskus 60 luvun loppupuolella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *