2 comments for “Perspektiivi – Yläilmoissa

 1. Jonnan kuva Selänteenmäeltä herätti kysymyksen:

  Patsolanmäen päällä on tienvieressä taulu, joka osoittaa näköalapaikalle. Paikka ei ole kuvassa oleva, vaikka onkin hyvä. Paikka on entisen urheilutalon ohi ajettaessa noin sadan metrin päässä ennen Rummukaisen taloa. Sieltä vain ei näy kunnolla se, miksi taulu on tienvarteen pystytetty.

  Pari vuotta sitten kotiseutyhdistys raivasi näköalaa. Mutta olisi pitänyt raivata enemmän. Veikko Rummukainen teki uuden pöydän ja kaksi penkkiä. Paikalla on myös taulu mahdollista infoa varten. Se on vuosikaudet ollut tyhjänä.

  Olisiko nyt aihetta suunnitella uudelleen näköalapaikka, josta voi katsella rajan taakse jääneen Värtsilän suuntaan. Olisiko se entinen, joka pitäisi kohentaa nykyisestä tilastaan vai kokonaan uusi, esimerkiksi Jonnan valitsema tähystyspaikka Selänteentien varrella. Ongelmana tietysti on se, että tie on yksityistie.

  Jotain tarttis kuitenkin tehdä???

  Yksi vaihtoehto on, että tienvarressa oleva taulu poistetaan. Se aiheuttanee kuitenkin yhteydenoton ely-keskukseen. Siellä tiedetään meitä paremmin, mikä meille on hyvää tai parasta.

 2. Kiitos Jonna näistä kuvista! Kummatkin maisemat ovat sattuneista syistä meidän perheelle erityisen tärkeitä ja rakkaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *