Syyssatoa 2015

Tässä näitä luonnon antimia sekä tapahtumia. Keräilin tuossa kuihen-vaihteessa puolen sankkoa valmista pakkasenhauki
Puolukat suppilovahverot puremaa puolukkahilloa, painokin oli litra=kilo. Sekä reilut pussit suppiksia, olikin hienot syysilmat. Kalakin otti uistimeen aivan kuin kesällä, tänäänkin 2,5 kilonen ja olenkin siitä aika iloinen, koska meitinlahdesta jo tullessa alkoi vesi hyytymään kuului jo sipinä jollan keulasta. Eilen aamulla (4.11-2015) olikin jo puolen sentin riite, tuuli onneksi vielä hajoitti ja sulatteli sen täksi päiväksi pois.

Harmittaa vähän nuo ihanat mustikat niitä oli tänä kesänä harvinaisen runsaasti, paljon niitä varmaan on kerättykin. Täytyy tunnustaa myös oma saamattomuus siinäkin asiassa, aina tuli mieleen jotta kehtoiskohan tuota enää kerätä…

Pitääkin tässä vaiheessa laittaa kuvat jostakin historiasta vaikka vuoden takaa..

terv: Luutalahdesta torst.5.11.2015
Kalle M. Väänänenmustikat

2 comments for “Syyssatoa 2015

  1. Oi oi, kalan tuska kiihtyy.. Ihan pitää alkaa kaivamaan pakastinta jos sieltä löytyisi vielä keväällisiä kutuhauen pulikoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *