Kiertueella isoisän kirkoissa konsertti 19.7.2015

KIERTUEELLA ISOSISÄN KIRKOISSA -konsertti Värtsilän kirkossa su 19.7.2015 klo 18

ninni poijärvi tieViime vuonna suurta arvostusta sai Ninni Poijärven levy Tie. Hän kiertää nyt isoisänsä, arkkitehti Veikko Larkaksen, kirkkoja eri puolilla maata. Kiertue alkoi huhtikuussa Enontekiön kirkossa. Nyt on vuorossa Värtsilän kirkko. Aikanaan ilmeisesti myös Pielisensuun kirkko, ehkä myös Hoilolan.

Tie-levyn kappaleet ovat pääasiassa Ninni Poijärven omia sävellyksiä ja sanoituksia. Konsertissa kuullaan myös vanhempaa tuotantoa. Poijärven musiikki on akustisen herkkää ja sanoitukseltaan pohdiskelevaa. Koskettavia lauluja elämästä ja ihmisyydestä.

Konsertti on jatkoa viime kesäkuussa kuullulle Kaj Kuju Hyttisen konsertille ja Värtsilän kirkon kunnostuksen rahoitukselle. Ninni Poijärvi haluaa osallistua näihin talkoisiin 40. Värtsiläpäivien päätöstilaisuudella.

2 comments for “Kiertueella isoisän kirkoissa konsertti 19.7.2015

  1. Tuo ylläoleva konsertin päivämäärä on hiukan epäselvä. Otsikossa on 17.7. joka sattuu perjantaille, mutta tekstissä mainitaan ”su 19.7.”

    Saisiko tuohon selvennystä.
    Kiitos

  2. Alpoaatos, kiitos hoksaamisestasi! Otsikossa on väärä päivämäärä. Pitää olla 19.7.2015. Onneksi on vielä aikaa jäljellä, ettei hieno tilaisuus mene ohi. Ninni Poijärvi konsertoi klo 18, mutta sitä ennen papit made in Värtsilä palvelevat samassa kirkossa, saman päivän aamuna klo 10 messussa. Pienen Värtsilän alasimelta seitsemän pappia !!!!!!! Ja vain yksi on syntynyt ennen sotia. Ja tänä vuonna kirkkomme täyttää 65 vuotta. Värtsiläpäivät 40. kerran.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *