Värtsiläviiri

värtsiläviiriVärtsiläviiri on nyt valmis ja myynnissä. Viirin on suunnitellut Heino Turunen. Viiri maksaa vain 75 euroa.

Sitä voi ostaa heti kylätalosta tai Värtsiläpäivien aikana 17-19.7. Huom! Viirin saa nosta salkoon sitten, kun se on virallisesti otettu käyttöön Värtsiläpäivillä.

Varauksia ottaa vastaan myös Värtsilän Kotiseutuyhdistyksen pj. Erkki Lintunen, puh. 050-322 4727.

75 ensimmäisen Kotiseutyhdistyksen jäseneksi liittyneen kesken arvotaan yksi viiri. Jäsenmaksu on 1 euro/vuosi. Jäseneksi voi liittyä kylätalossa. Jos viirin ostanut voittaa arvonnassa, hänelle palautetaan maksu.

Viirejä on tilattu 20 kpl. On siis syytä pitää kiirettä. Myöhemmin hankittuna viiri on hiukan kalliimpi.

Share

4 comments for “Värtsiläviiri

 1. Eira Varonen
  18.6.2015 at 20:32

  Hyvännäköinen viiri! Ja Värtsilä logokin komeasti paikallaan! Kyllä kelpaa nostaa lipputankoon!

  Kiitos Hempalle ja muille asianomaisille jotka ovat vaikuttaneet viiri asiaan!
  Yhteistyöllä ja uusilla ideoilla saadaan aikaiseksi hienoja asioita!
  t:Eira

 2. erkki lintunen
  4.10.2016 at 16:25

  Palataan viiriasiaan. Tiedustelen kahta seikkaa: (1) Tarvitaanko Värtsilä-viiriä. Jos, niin miksi. Jos ei, niin miksi ei? ( 2) Jos tarvitaan, teetetäänkö uusia? Jos teetetään, niin ne ovat vähän lyhyempiä.

  Tiedot ovat ajankohtaisia, jotta Värtsilän Kotiseutyhdistys ry toimisi realiajassa, kun säännötkin on nyt uudistettu ajantasalle.

  Kyselen tätä senkin vuoksi, kun Ullukassa liehuu yötä päivää komea Värtsilän viiri muistuttamassa kotiseutuhengen vaalimisesta. Ei ole ihan joka kunnassa/pitäjässä tällaista komistusta!!!

 3. erkki lintunen
  8.7.2019 at 11:24

  Nostin tämän jutun pramille, kun on jonkin verran kyselty Värtsilä-viirin perään. Olisiko syytä tilata niitä lisää? Asiaa hoitaa nyt Värtsilän Pitäjäyhdistys, jolle se parhaiten kuuluukin, koska viiri ei ole vain menneisyyttä – historiaa – vaan nyky todellisuutta. Värtsilähän on vielä olemassa Tohmajärven itälaidalla – liki rajaa Suomen puolella. Ja Värtsilä-päivätkin lähestyvät.

 4. Matti Jaatinen
  9.7.2019 at 9:48

  Värtsiläviirejä tilattu mutta ei taida ehtiä Värtsiläpäiville ensiviikolla.Tilaukset voi tehdä kylätalolle tai minulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *