Alkusammutus-harkoissa Värtsilän paloasemalla

Pohjois-Karjalan Pelastuslaitoksen Värtsilän paloaseman miehistöstä Pekka Kunnas ja Artturi Väyrynen kouluttivat kesäteatterilaisia toimimaan oikein hätätilanteessa.

Värtsilän kesäteatterilaiset sekä Värtsilän kylätalon henkilökunta osallistuivat alkusammutuskoulutukseen 17.6.2015 Värtsilän paloasemalla. Samalla käytiin läpi kesäteatterin pelastussuunnitelma Matti Jaatisen johdolla.

Kesäteatterin esityksiä saapuu katsomaan navetan vintille satoja ihmisiä per näytös. Tällöin näyttelijöiden, järjestysmiesten, liikenteenohjaajien sekä kahviohenkilökunnan tulee tietää miten toimitaan esim. tulipalon sattuessa.

Pekka Kunnas ja Artturi Väyrynen opastivat alkusammutusvälineiden käytössä. Ent. navettarakennuksen tilat kierrettiin läpi. Rakennuksen hätäuloskäynteihin tutustuttiin sekä painettiin mieleen alkusammuttimien sijainnit.

Värtsilän kesäteatterin esitykset käynnistyvät tulevana sunnuntaina 21.6. ensi-ilta näytöksellä.

Teksti ja kuvat: Eira Varonen

 

1 comment for “Alkusammutus-harkoissa Värtsilän paloasemalla

  1. Hyödyllistä tietoa siitä, mitä vapaaehtoiset puuhaavat Värtsilässä!!! Täällä ei todellakaan seisota tumput suorina ja odotella, että kaikki passattaisiin valmiiksi ”kuluttajille”. Kulttuuripuolellakin – kuten Nuorisoseuran ja kesäteatterin toiminnassa – vapaaehtoisuus on valttia. Toivottavasti se tuottaa myös mielihyvää puuhailijoille! Jos sitä mielihyvää voi jotenkin ryydittää vaikkapa tällä harmaahapsen kiitoksella, niin tässäpä sitä sylikaupalla!

    Ensi-iltaodotuksin, toistaiseksi viimeinen Takoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *