Tasapainoitus häiriö

renkaatkuva1Tässä pari havainnollistavaa kuvaa, kuinka voi auton pyörän vanteeseen kertyä, hiekkaa ja soraa märillä kelirikkoteillä eli kevät -ja syysrospuutoissa.

Tuskimpa tuollainen hiekka ja kivimäärä, sijottuu vanteelle niin tasaisesti jotta se ei vaikuttaisi pyörän tasapainotukseen. Tuo kiviaineseos kun kuivaa paikoilleen on melkeenkuin petonia. Ei se taida itestään sieltä poistua. Minäkin tein havainnon vasta renkaiden vaihdossa. Liekkö jo tullut kulumisvaurioita talvirenkaisiin. Kannattaa vilikasta sillointällöin vanteen sisäpuolta. Tämä vähän muistutukseksi autoilioille se hiekka on jopa hankala poistaa normaalipesun yhteydessä.

Kevätterveiset Luutalahdesta 7.5.2015 T:KMV

renkaatkuva2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *