Yksinäisten sydänten kerholla

Ensi-illan loppukumarrus. Kuva: Tomi Salmi

Ensi-illan loppukumarrus. Kuva: Tomi Salmi

Värtsilän kesäteatterin kesän 2014 näytelmä Yksinäisten sydänten kerho on saanut erittäin hyvän vastaanoton yleisöltä. Yleisön reaktiot, nauru ja taputukset kertovat sen! Farssin ja komedian ainekset ovat kasassa tässä näytelmässä, yllättäviä käänteitä unohtamatta. Tätä on kesäteatteri parhaimillaan!

Perjantain ensi-illassa katsomo oli puolillaan, mutta Värtsiläpäivillä tänään la 19.7. tupa oli lähes täynnä. Ensi-illassa ja tänään lauantaina käyneiden palautteen perusteella kesäteatterin näytelmän valinta osui jälleen kerran nappiin! Kannattaa tulla katsomaan, kauempaakin!

Lisätietoja Värtsilän kesäteatterin sivuilta!

1 comment for “Yksinäisten sydänten kerholla

  1. Kesäteatterin nettisivuilla vieraskirja, johon palautetta voi myös antaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *