Ikuinen auringonpaiste synnyttää hiekkaerämaan

Värtsilässä 072

Anna arvoa myös pilvisille päiville, ei vain aurinkoisille. Jollei elämässä olisi valon ja varjon vaihteluja, et osaisi enää iloita auringonpaisteesta. Ainainen myötäkäyminen heikentää hengen kasvua. Se haalistaa värit ja tekee elämän yksitoikkoiseksi. Liiallinen menestys samoin kun liiallinen vastoinkäyminen luo erämaan. Ole siksi kiitollinen myös pimeistä hetkistä !

ARABIALAINEN SANANLASKU

Kuitenkin aurinkoisia päiviä toivoen: Ilmari

Share

2 comments for “Ikuinen auringonpaiste synnyttää hiekkaerämaan

 1. Alpoaatos
  9.7.2014 at 19:38

  Just niin..
  Jos kesäkuu olisi ollut kesäisen lämmin, niin nyt sitä varmaan manattaisiin alituista hellettä. Nyt on niin mukava nauttia lämpimästä heinäkuun alusta.

 2. Erkki Lintunen
  10.7.2014 at 8:18

  Tähän sopinee kommentiksi vinkki juuri kuulemaani radion aamuhartauteen. Opettaja Anna-Kaisa Siltanen Salosta puhui viisaasti koulujen uskonnonopetuksesta ja oman kylänsä mielivirrestä. Puhe ei tietenkään miellytä vapaa-ajattelijoita. Mutta minä – joka ajattelen vapaasti (!) – koin sen jopa profeetalliseksi.

  Puheen huippu oli opetajan kotipaikan – äänestyksellä – valitsema mielivirsi 581.

  En ryhdy nyt enempää referoimaan puhetta. Mutta jos jotakuta kiinnostaa ja taitoja on, niin aamuhartauden voi kuunnella netistä. Ehkä joku – joka osaa – antaa meille nettiosoitteen!

  “Ikuinen auringonpaiste” voi olla myös kuultavassa muodossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *