Venemestari

Kuva: Pentti Tikka

Kuva: Pentti Tikka

Pakarisen Pentti kertoi tässä lehdessä jutun veneenteosta joskus 30-luvun loppupuolella, silloin kun oli Pena ihan pikkupoika. Tässäpä valokuva todisteeksi tapahtumasta, siinä venemestari Olli tupakkatauolla, airot ja teljot puuttuu mutta muuten Pakarisen vene on tervausta vaille valmis. Huomioikaa myös venemestarin lapikkaat, maailman toiseksi parhaat jalkineet, lämpimät talvella eikäjalat hikoile kasällä.

Kyllä Ollilla myös silmä vilkkui, kerran muuan leski pyysi häntä tekemään airot vanhojen tilalle, no tekihän Olli, muotoili airojen kädensiat miehisen elimen muotoiseksi, tarinan mukaan leski ei siitä pitänyt, vaikka niistähän sai kunnon otteen.

Pentti Tikka

1 comment for “Venemestari

  1. Kun katselen tuota valokuvaa muistuu mieleeni vanhoja aikoja.
    Kuvan on ottanut Mielosen Armas,hän oli innokas valokuvaaja.
    Kiitos Penalle näistä kuvista,rippikuvasta on jo kuva tallella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *